facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MOOI BIJ EZO

MOOI BIJ EZO

Info

Wakker worden met een verzorgd gezicht dat kan met permanente make-up! Veilig en vakkundig aangebracht door mij als PMU en Medisch specialist en Trainster

Adres: Meijersplein-Noord 23, 3053TE IN SCHIEBROEK Rotterdam
Telefoonnummer: 0686475365
Stad: Rotterdam
Route: Meijersplein-Noord 23
Postcode: 3053TE IN SCHIEBROEK


Openingstijden

Maandag: 01:00 - 06:00
Dinsdag: 09:30 - 06:00
Woensdag: 09:30 - 06:00
Donderdag: 09:30 - 06:00
Vrijdag: 09:30 - 09:00
Zaterdag: 10:00 - 05:00

Recensies
We zijn met mijn dochter super tevreden met onze laser behandelingen en mijn permanent make up wenkbr. En eyeliner en oogschaduw eyeliner ben dankbaar. Zij us zeer proffesioneel en echt een lieve en prof. Vakvrouw als iemand iets anders zegt zeker een JALOEZIE want Mooi bij Ezo is nummer 1 van Rotterdam dank u zeer
Mooi bij Ezo is een prachtig bedrijf, waar persoonlijk aandacht en de klant centraal staat. Voor mij geen ander plek dan Mooi bij Ezo om mijzelf, mijn vrouw en mijn moeder te laten verwennen. Ezo jij bent een topper!!!!
Klant vriendelijk. En doet haar werk goed en mooi in een woord gewoon super ben tevreden
Mooi bij Ezo is ontzettend klantvriendelijk en professioneel! Een hele fijne laserbehandeling gehad, echt 100% pijnloos! En voor wenkbrauwen moet je bij Ezo zijn, zij is de beste van Rotterdam!! Ga zo door! Topsalon!
Ik heb permanent oog make-up laten doen bij Mooi bij Ezo. Ik ben heel erg tevreden en raad het iedereen aan!!! Ze is gewoon top!
Bij toeval ontdekt, wat een parel! Ezo is super deskundig en denkt met je mee, daarnaast is ze erg vriendelijk en stelt ze je op je gemak. Ik laat niemand anders meer aan mijn gezicht zitten.
Wat een super kwaliteit en altijd heel vriendelijk.! Daarnaast valt mij op dat je erg hygiënisch werkt. Heel fijn om bij jou te zijn, je geeft het juiste advies en levert top resultaat! Zeker een aanrader!
Professionele vrouw met veel ervaring, is te merken aan haar werk. Ze weet heel goed waar ze mee bezig is. Ook ontzettend vriendelijk en is alleen tevreden als ik of jij dat ook zijn. Complimenten!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MOOI BIJ EZO. Meijersplein-Noord 23 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. MOOI BIJ EZO adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met MOOI BIJ EZO. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over MOOI BIJ EZO delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid