facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mooi Bali

Mooi Bali

Info

Exclusieve meubels en woonaccessoires voor tuin- en wooninterieur. Ieder stuk is uniek! Alles wordt door ons zelf ingekocht vanuit Bali!
We hebben naast een webshop, ook een eigen showroom in Brummen. Deze is open op afspraak!

mooibali.com

Geschiedenis

Welkom bij Mooi Bali

Door de liefde voor Bali wilde we graag een beetje Bali naar huis halen. Daarom hebben we de prachtig uitgesneden teakhouten deuren die zo specifiek voor Bali zijn naar Nederland geimporteerd.

Iedere deur is uniek door zijn houtsnijwerk en als u zich bedenkt dat het 4 tot 5 maanden kost om een deur af te hebben krijgt de deur helemaal een bijzondere plek.

Er zijn nu drie deuren op voorraad, dus mail ons als u denkt dat er een deur bijzit die ook bij u prachtig zal staan in huis, tuin of serre.

Natuurlijk kunt u ons ook mailen als u een deur wilt in een andere afmeting of patroon of u ziet een nog mooiere deur op onze site die we niet naar Nederland hebben gehaald, dan gaan we deze voor u bestellen en voor een antieke deur voor u op pad.

Ook als u geinteresseerd bent om ons product in het assoriment van u winkel op te nemen, mail ons dan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
mooibali.com
[email protected]



"Door de liefde van Bali wilde we graag een beetje Bali naar Nederland halen en zijn daarom begonnen met een webshop. Al onze spullen worden in Bali vervaardigd. Wij reizen 2 keer per jaar af om al dit moois op te sporen of te laten maken.Het pure handwerk maakt ieder item uniek!Zo hebben we naast de Balinese parasols, ook de prachtig uitgewerkt loungebanken die een sieraad zijn in uw huis of tuin.Neem gerust een kijkje op de website van Mooi Bali.Onze webshop is natuurlijk 24 uur per dag te bekijken, maar mocht u iets hebben gezien wat u graag met eigen ogen wilt komen bekijken is dit natuurlijk ook mogelijk. Bel, app of mail me en we maken een afspraak!Onze showroom is dus geopend op afspraak!"
Adres: Mercuriusweg 23, 6971GV Brummen (gemeente)
Telefoonnummer: 0650435771
Stad: Brummen
Route: Mercuriusweg 23
Postcode: 6971GV



op zoek naar gerelateerd: Balinese deur, Bali shop, Balinese inrichting, Balinese tuin accessoires, Bali Ibiza, Balinees dressoir, Bali Online Shop, Bali Lifestyle review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
mooibali mooibali 70 meter Mooi winkel met producten die betaalbaar zijn, vriendelijke mensen.
Klusplaats Klusplaats 2 km Op klusplaats.nl kunnen particulieren of bedrijven gratis hun klus plaatsen. De inges...
Recensies
Mooi winkel met producten die betaalbaar zijn, vriendelijke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid