facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moodywoody Flexwerk

Info

Moodywoody Flexwerk is gespecialiseerd is het werven, selecteren en uitzenden van luchthavenbeveiligers.

Onze beveiliger controleren passagiers, personeel en hoge risico vluchten op Schiphol Airport!

Adres: Thermiekstraat 92, 1117 BC Haarlemmermeer
Stad: Haarlemmermeer
Route: Thermiekstraat 92
Postcode: 1117 BC


Recensies
meedenkend bedrijf! Tijdje geleden gesolliciteerd, maar de vacature was helaas al vervuld. Werd net gebeld om te vragen of ik al een nieuwe baan had gevonden en boden me aan om me te helpen. Daar word ik blij van!
Ook al is een vacature vervuld, denken ze nog steeds met je mee. Ik werd binnen 1 dag gebeld en de medewerker legde uit dat de vacature al vervuld is, maar dat ze mij graag een aantal andere interessante vacatures willen aanbieden. Tot nu toe hartstikke tevreden!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Moodywoody Flexwerk.

Haarlemmermeer uitzendbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Thermiekstraat 92 haarlemmermeer beveiligingsdienst kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Moodywoody Flexwerk adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Moodywoody Flexwerk. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Moodywoody Flexwerk delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blue Square People Blue Square People 10 km Vertaald door Google Bloedbad Gebrek aan contact met het kantoor. Er zijn geen loonsl...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid