facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MoodsWood

MoodsWood

Info

Wij vervaardigen op ambachtelijke wijze oud eiken meubels, woonaccessoires en sieraden, met een uniek (gepatenteerd) design. Wij verdoezelen de leeftijd van het hout niet, maar laten het hout zijn eigen geschiedenis vertellen en leggen deze vast.

Geschiedenis

Het adres voor design meubels, woonaccessoires en sieraden van massief gerecycled hout welke op ambachtelijke wijze worden vervaardigd met respect voor mens en milieu.

Producten

Meubels, woonaccessoires en sieraden



"Uniek écht maatwerk in oud en rustiek eiken meubels, vanaf de keuze van de planken en balken tot het uiteindelijke ontwerp en meubel."

"Uniek écht maatwerk in oud en rustiek eiken meubels, vanaf de keuze van de planken en balken tot het uiteindelijke ontwerp en meubel."
Adres: prinses wilhelminastaat 32, 5308JP Aalst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031638383739
moc.doowsdoom@ofni
Stad: Aalst
Route: prinses wilhelminastaat 32
Postcode: 5308JP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bypourtoi Sieraden Bypourtoi Sieraden 49 km Deze week voor de eerst keer geweest. Wat een gezellige winkel met super leuke hebbe ...
Recensies
Ontzettend gastvrij ontvangen nadat wij telefonisch een bestelling wilden plaatsen. Deze mensen hebben écht passie voor hun werk. Ze maken ontzettend mooie meubels en nemen ook echt de tijd om je alles duidelijk te leggen.
Top bedrijf! Unieke tafels en lampen gekocht. Deskundig en erg vriendelijk advies gehad. De mogelijkheden zijn eindeloos en niets is te veel voor ze. Oud-Hollands vakmanschap en gastvrijheid. Hier komen we zeker nog terug!!
Wij hebben een afspraak staan....om een salon tafel te laten.maken zoals wij het willen... Goed gevoel...Ben benieuwd!!!
Aan iedereen aan te bevelen . Maken prachtige meubels naar je eigen smaak !
Nooit geweten wat voor prachtige meubels er gemaakt worden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid