facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moodish

Moodish

Info

MOODish mode, de perfecte look voor iedere gelegenheid!
Trendy kledingzaak, in het Osse centrum, voor de moderne vrouw met gevoel voor stijl en smaak.

Label

MOODish mode, de perfecte look voor iedere gelegenheid!
Het assortiment bestaat uit trendy kleding voor de moderne vrouw met gevoel voor stijl en smaak. MOODish heeft verschillende collecties waarin trends op een uitgesproken manier vertaald zijn. Naast kleding kun je in de winkel ook een breed assortiment aan accessoires zoals riemen, sieraden, shawls, schoenen en verschillende tassen vinden.



"Welkom bij MOODish, de fashionboutique in Oss met wekelijks de leukste musthaves en merken zoals Lofty Manner, NA-KD, SisterSpoint en meer! In welke stemming je ook bent, bij MOODish slaag je altijd!"
Adres: Heschepad 91, 5341 GS Oss
Telefoonnummer: 0412-724840
Stad: Oss
Route: Heschepad 91
Postcode: 5341 GS


Recensies
Super blij met mijn nieuwe setje! Snelle levering en de artikelen zijn precies zoals op de foto. De kleding is van goede kwaliteit.
Leuke kledingzaak in het hartje van Oss met leuke en betaalbare kleding, leuke printjes, mooie kleuren. Het personeel is aardig en behulpzaam.
Super leuke winkel. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam !
Leuke winkel voor jong en oud. Goede service en betaalbare prijzen. Je wordt altijd goed geholpen. Kortom een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid