facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mood Lounge

Mood Lounge

Info

Voor rust, ruimte, licht en ontspanning kun je gebruik maken van onze Zen Lounge. In de Nature Lounge maken wij uw verblijf op de Veluwe compleet omdat wij ook de natuur terug brengen in het interieur. En in de Ibiza Lounge waan je je even op de Balearen.

Geschiedenis

Aan de rand van het bos, op de grens van Laag-Soeren en Eerbeek, tref je 3 luxueuze appartementen aan. Centraal gelegen tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Een unieke locatie voorzien van alle hedendaagse gemakken, waardoor het woord appartement eigenlijk te kort schiet voor deze prachtige lounges.
Voor rust, ruimte, licht en ontspanning kun je gebruik maken van onze Zen Mood Lounge. In de Nature Mood Lounge maken wij uw verblijf op de Veluwe compleet omdat wij ook de natuur terug brengen in het interieur. En in de Ibiza Mood Lounge waan je je even op de Balearen.

De Veluwe biedt verschillende wandel- en fietstochten door de rustgevende en ongerepte natuur. Tijdens een tocht, vroeg in de ochtend, heb je zelfs de kans om wilde herten of zwijnen tegen te komen! In de nabij gelegen grote steden, Apeldoorn of Arnhem, kun je verschillende musea en attracties bezoeken of winkelen.

Alle lounges zijn voorzien van televisie, gratis wifi via het gastennetwerk, koelkast en kitchenette, bedden van topkwaliteit en een eigen tuin met terras. Parkeren doet u gratis op de parkeerplaatsen voor de deur en voor uw (elektrische) fietsen is er een fietsenstalling met oplaadpunt. Uw trouwe viervoeter kan voor een zacht prijsje met u meekomen.

Vanaf 1 februari 2017 bent u van harte welkom in onze Mood Lounges! Mood je beleven!

Adres: Soerense Zand Zuid 33, 6961 RA Eerbeek
Telefoonnummer: +31 313619348
Stad: Eerbeek
Route: Soerense Zand Zuid 33
Postcode: 6961 RA



op zoek naar gerelateerd: Soeren Lounge, Eerbeek wat te doen, De Zandhoeve Laag Soeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Soerenlounge Soerenlounge 83 meter Super vriendelijke ontvangst. Huisje heeft alles wat je maar wensen kan. Alle gemakke...
Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek 3 km Een prima hotel, waar wij 1 nacht hebben geslapen. Een ruime kamer in het iets verder...
Fletcher Hotel Eerbeek Fletcher Hotel Eerbeek 3 km Echt een verschrikkelijk vieze kamer gekregen, de kamer zat onder de schimmel, wc goo...
Recensies
Vertaald door Google Mooie rustige buurt. De kamers waren schoon en zagen er erg goed uit. Origineel Nice quiet neighborhood. The rooms were clean and looking very good.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid