facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mood Concepts

Mood Concepts

Info

Mood Concepts is vernieuwend en verrassend. Een pionier in de internationale evenementenwereld, die zich zelf tot doel stelt verwachtingen te overtreffen.

Geschiedenis

Mood Concepts is vernieuwend en verrassend. Een pionier in de internationale evenementenwereld, die zichzelf tot doel heeft gesteld ook uw verwachtingen te overtreffen. Of het nu gaat om een opening, een relatie-event, een seminar, congres, personeelsfeest, het zoeken van een passende locatie (venuefinding) of projectmanagement. Mood Concepts staat voor de meerwaarde van live-communicatie door de inzet van events.

Uitgebalanceerde ingrediënten smelten samen in onze doordachte totaalconcepten, die zintuigen prikkelen en communicatie versterken. Met passie en maatwerk zorgen wij voor de juiste toon, de juiste smaak en de juiste stemming.

Mood Concepts is uitgesproken anders door de kenmerkende geïntegreerde aanpak. Alles onder één dak: wij creëren, produceren en regisseren keer op keer de ultieme beleving! Mood Concepts is winnaar van de Gouden Giraffe Effectief 2013.

Adres: Soerense Zand Zuid 33, 6961 RA Eerbeek
Telefoonnummer: 0313-619100
Stad: Eerbeek
Route: Soerense Zand Zuid 33
Postcode: 6961 RA



op zoek naar gerelateerd: Moods, Moods Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stein Culturele Evenementen Stein Culturele Evenementen 2 km Stein Culturele Evenementen organiseert o.a. Boeken - en Kunstmarkten op prachtige en...
Yannick Hilger Yannick Hilger 2 km Radio | Televisie | Evenementen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid