facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monuta Veerman

Monuta Veerman

Info

Uitvaartverzorging



"Monuta Veerman Bergen, de steun bij ieder afscheid.Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken. In een korte tijd moet veel geregeld en besloten worden. Begraven of cremeren? Thuis opbaren of in het uitvaartcentrum? En talloze andere vragen die voor de uitvaart beantwoord moeten worden. Praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staat. Wij ondersteunen en begeleiden u graag in deze moeilijke periode met persoonlijke aandacht, oprechte zorg en betrokkenheid.Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in regio Bergen. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 072 - 204 0440."
Adres: David Kouwenaarweg 24, 1861 xt Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 6 21191036
Stad: Bergen
Route: David Kouwenaarweg 24
Postcode: 1861 xt


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lizet uitvaartverzorging Lizet uitvaartverzorging 150 km Uitvaartverzorging
Recensies
Dorien heeft ons op een hele fijne en vertrouwde manier door een naar proces heen geholpen. Dorien is voor mijn gevoel altijd bereikbaar geweest, denkt goed mee over een passende uitvaart en is betrokken met de nabestaanden. Ook de plechtigheid zelf was erg mooi en afgestemd op de overledene en nabestaanden. Na afloop complimenten van aanwezigen ontvangen. Ik kan Dorien van harte aanbevelen.
Dorien.......Wat wil je nog meer... Er is geen betere! Lieve Dorien, Jij hebt de uitvaart verzorgd van mijn lieve vrouw; AGAATH op 30-04-2022 in Bergen. Vanaf het 1e moment voelde jij vertrouwd voor mij en mijn dochters Edith en Lilly. Wij hebben jou ervaren als een liefdevolle, warme vrouw met een hart op de juiste plek. Een vakvrouw pur sang met veel wijsheid in deze. De rust die jij uitstraalt, de steun die jij geeft en jou betrokkenheid was hartverwarmend. Jij was onze veilige haven! Het was alsof jij bij onze hechte familie hoort. De dienst in de Ruinekerk heb je tot in de puntjes verzorgd en daarbij zo liefdevol uit jou hart gesproken. De hemel zit in jou Dorien. AGAATH heeft dit prachtig gevonden. Als je zo een groot hart hebt als jij hoef je niet te kloppen om binnen te komen. Duizendmaal dank jou wel. Je krijgt van ons een dikke 10!
Wat een fijne, warme en professionele begeleiding mochten wij ontvangen van Dorien. Meedenkend, steunend, zorgvuldig en rustig. Een aanrader wanneer je op zoek bent naar professionele, zorgvuldige maar oók warme begeleiding. Bedankt Dorien!
Vertaald door Google Een rustige en mooie plek, een geruststellende sfeer, prachtige tuin, vriendelijke, dienstbare mensen en een goed georganiseerd team. Origineel A peaceful and beautiful place, a comforting atmosphere, beautiful garden, friendly, serving people and a well organized team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid