facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monuta Sjaardema

Monuta Sjaardema

Info

Professionele uitvaartzorg in de regio Putten, Nijkerk, Hoevelaken en Bunschoten/Spakenburg.
06 - 49 59 66 44

Geschiedenis

Wij, echtpaar Edwert Sjaardema en Roos Brugman, vormen samen Monuta Sjaardema. Van het verzorgen van de overledene tot het uitzoeken van een grafmonument; wij nemen u op professionele wijze bij de hand en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de vaak emotionele en hectische dagen na het overlijden van uw dierbare. Monuta Sjaardema zal u adviseren en begeleiden, of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een meer eigentijds afscheid.

Voor een uitvaart in Putten, Nijkerk, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg staat Monuta Sjaardema voor u klaar. Ook als u niet bij Monuta verzekerd bent. Bespreek uw ideeën en wensen gerust met ons. Er is meer mogelijk dan u denkt. Uw vraag staat centraal. Ons doel is dat u een uitvaart ervaart, die past bij uw wensen. Zodat u ondanks uw verdriet een goed gevoel heeft. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek.



"Sjaardema Uitvaartzorg is een full service uitvaartonderneming dat sinds 2006 bestaat. Edwert Sjaardema en Roos Brugman nemen u op professionele wijze bij de hand en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de vaak emotionele en hectische dagen na het overlijden van uw dierbare.Het uitgangspunt van Sjaardema Uitvaartzorg is het respect voor overledenen en nabestaanden. Daarnaast staan goede kwaliteit en hoge service voorop. Wat de familie wil, staat centraal. Daarom verzorgen zij begrafenissen en crematies voor iedereen, ongeacht zijn/haar geloofsovertuiging. Natuurlijk kunt u bij ze terecht als u elders een uitvaartverzekering heeft."
Adres:
Telefoonnummer: 06 - 49 59 66 44
Stad: Putten


Recensies
De uitvaart van onze vader / schoonvader / Opa is uitstekend verzorgd door Roos en Edwert. Na de eerste kennismaking kregen we een heldere uitleg van de hele procedure. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. En alle moeite werd gedaan om daar ook zo veel mogelijk aan te voldoen. Roos en Edwert waren constant bereikbaar voor vragen of ondersteuning. Mede dankzij jullie was het ondanks de Corona een goed verzorgde uitvaart waar we allemaal tevreden op terugkijken. Nogmaals hartelijk dank namens de hele familie.
Een uitvaartzorg zoals het hoort te zijn en nog meer, Roos denkt boven verwachting mee en geeft een heel warm gevoel ik heb in alles de tijd en het geduld gevoeld en dat het werk uit haar hart komt. Karel en Coby bij de laatste zorg ook zij hebben warme zorg met het hart gegeven. wilma bij de uitvaartdienst ook vanuit het hart! Als je afscheid moet nemen van je dierbare dan ben je bij uitvaartzorg Sjaardema in goede handen zij begrijpen het belang van goed afscheid nemen. Ik ben dankbaar met de zorg die zij hebben gegeven en wij als familie hebben mogen ontvangen. Dit helpt in het rouwproces
Namens onze hele familie, met name mijn grootmoeder wil ik aangeven dat Sjaardema een hele prettige organisatie is om mee te werken. Veel persoonlijke aandacht, transparant qua factuur en kosten, niet teveel aan kosten gerekend indien niet nodig en ze geven je het gevoel dat je de enige bent die dit meemaakt. Top.
Sjaardema Uitvaartzorg was een baken in een week vol emoties. Uitvaartbegeleider Edwert Sjaardema heeft ons alle ruimte gegeven om het afscheid van onze moeder op een waardige manier -en volledig naar de wensen die zij had- vorm te geven. We waardeerden het enorm dat we op elk moment van de dag bij Edwert Sjaardema en Roos Brugman terecht konden met vragen, zorgen of opmerkingen. Daarnaast was er ook veel aandacht voor onze verstandelijk beperkte broer die een mooie rol bij het afscheid kreeg. Edwert Sjaardema straalde rust en kundigheid uit. We kijken terug op een prachtig afscheid.
De verzorging van de uitvaart voor onze vader en moeder is met veel zorg en aandacht uitgevoerd. Zij hebben ons heel rustig door het proces heen geloodst. Er werd meegedacht en er zijn hele creatieve ideeën op tafel gelegd om het afscheid zo veel als mogelijk naar wens te laten verlopen. Zo hebben wij mede dankzij Sjaardema Uitvaartzorg, onze ouders een waardig afscheid kunnen geven.
De uitvaart van mij oma werd door Sjaardema Uitvaartzorg verzorgd. We werden daarin goed begeleid, en voorbereid op alles wat er moest en ging gebeuren. Het was erg prettig om veel eigen keuze te hebben. Zo konden wij bijvoorbeeld als familie de kist zelf naar de crematieruimte brengen, waar we netjes uitgelegd kregen wat we konden verwachten. Door Sjaardema Uitvaartzorg hebben we een waardig en, naar omstandigheden zelfs leuk, afscheid van mijn oma kunnen nemen.
Zeer goed geholpen met het verlies van onze zwanger. Alles zeer goed geregeld. Bedankt!!
Goede persoonlijke benadering
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid