facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Montessori Basisschool Jacob Maris

Adres: Jacob Marisplein 9 , Rotterdam 3055 BK, NL
Telefoonnummer: 010 418 2821
Stad: Rotterdam
Route: Jacob Marisplein 9
Postcode: 3055 BK


Openingstijden

Maandag: 08:00-17:00
Dinsdag: 08:00-17:00
Woensdag: 08:00-17:00
Donderdag: 08:00-17:00
Vrijdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: jacob maris rotterdam, twitter jacob maris, jacob maris prijzen, jacob maris waarde, jacob maris te koop, jacob maris schilderijen, jacob maris schooltijden, jacob maris handtekening
Recensies
Onze twee kinderen zitten nu in groep 1 en 4. Ze gaan elke dag met plezier naar school. In de school heerst een fijne, rustige sfeer en ik ben erg te spreken over de onderwijsmethodes die gebruikt worden en over de leerkrachten. De eerdere reactie van een kind dat gepest werd schrik ik van. Dit past niet bij het beeld en gevoel dat ik bij de school heb. Ik vind een veilige schoolomgeving het allerbelangrijkst voor onze kinderen. Juist door de opzet van werken in regelmatig wisselende groepen en 2 jaargangen in 1 klas werkt goed om een inclusieve cultuur te bevorderen. Als we de keuze opnieuw zouden kunnen maken, zouden we onze kinderen weer op de Jacob Marisschool doen. Het is iets verder fietsen voor ons maar dat is de school waard.
Kleine Montessori school; iedereen kent elkaar en dat maakt het een veilige omgeving voor de kinderen. De school gebruikt een goede combinatie van Montessori materialen en moderne leermethoden. Veel aandacht voor muziek, cultuur, beweging en er is schoolzwemmen voor groep 4.
Kleine school met veel aandacht voor samen opgroeien, dus de sociale skills kijgen aandacht en bijvoorbeeld samenwerking over de klassen heen wordt georganiseerd.
Super!! Kleine gezellige school met oprechte aandacht voor ieder kind. Leerlingen kennen elkaar en helpen elkaar.
Veilig gezellige sfeer zowel voor de kinderen als voor de ouders. Lieve juffen en wel- georganiseerd directie.
Ik ben zelf naar deze school gegaan als allachtoon. De dominante cultuur was op deze school natuurlijk de Nederlandse. Ik zat in groep 8 in een klas met 30 mensen waar ik de enige allachtoon was. Ik werd erg gepest en de docenten deden er niks aan. Ik werd gepest omdat ik Turks en Moslim ben. Mijn vriendin werd ook erg gepest, ze was erg verlegen en was "raar". Nogsteeds de docenten deden niks, terwijl mijn ouders altijd klaagden over hoe ik werd gepest. Ik had nooit zin in school, ik was bang voor mijn klasgenoten. Soms sloegen de kinderen mij, ik ging huilend naar de docent, nogsteeds deden ze niks. De docent die ik in groep 7 en 8 heb gehad was naar mijn mening erg slecht. Ze schreeuwde altijd door de les en maakte kinderen bang. De meeste uit mijn klas waren bang voor haar en haatten haar. Ze zei altijd dat we ons veilig moesten voelen in haar klas, maar wanneer we haar iets vertelde werd ze boos. Geen enkel kind hoort dit mee te maken als groep 7 en 8 leerling. Het onderwijs op deze school is erg goed, het probleem is alleen dat er erg veel gepest wordt en de docenten niks doen.
Fijne en kleinschalige school, met oprechte aandacht voor elk kind.
Super leuke school, ik zit er nu zelf op en ik vind iedereen aardig. De opleiding is goed, en alles is gewoon super cool!
leuke gevangenis veel te doen en zo
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Montessori Basisschool Jacob Maris.

Rotterdam basisscholen

openingstijden, locatie, vervoer. Jacob Marisplein 9 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Montessori Basisschool Jacob Maris adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Montessori Basisschool Jacob Maris. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Montessori Basisschool Jacob Maris delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kralingsche School Kralingsche School 4 km Algemeen een goede school
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid