facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monte Giove

Monte Giove
Adres: Brink 8 , Norg 9331 AA, NL
Telefoonnummer: 0592 612 621
Stad: Norg
Route: Brink 8
Postcode: 9331 AA



op zoek naar gerelateerd: monte giove roden, monte giove norg menukaart, monte giove norg openingstijden, recensies monte giove, monte giove nieuw roden, pizzeria roden, pizzeria monte giove norg, pizzeria nieuw roden
Recensies
Pizza carpaccio was meer dan goed van smaak. Deeg goed, ontbrak wel een beetje luchtigheid. Huisgemaakte tagliatelle met spinazie, kaas, walnoten en ricotta was oke. Pasta niet geheel gaar en saus was vrij vlak. Verder een druk bezochte zaak met vriendelijk personeel. Ambiance binnen is goed, buiten kan deze nog iets meer aankleding/sfeer gebruiken. Pizza's zijn zeker een aanrader als je in de buurt bent.
Pizza afgehaald; heerlijk gegeten! Al bij het bestellen een vriendelijke dame aan de telefoon en ook bij het afhalen super snel en netjes ontvangen. Zelfs uit de keuken werd ons nog een “eet smakelijk” gewenst. En belangrijkste; de pizza’s waren heerlijk. Niet vet en ook gewoon even anders dan de standaard. Aanrader!Eten: 5/5
Oudbollig. Enorm haastige ober. Normale cola: op. Tiramisu: op. Enorm lang wachten op eten. Je kan overduidelijk merken wie vaste klant zijn. Daar gebeurt alles direct. Erg jammer. Eten was overigens wel lekker. Maar wel weer bijzonder: een pizza met verzoek of dat zonder artisjok kon. De over wist niet of dat zou lukken ivm drukte????? Heeeeeel bijzondere redenering
Tja, na een dag op de baan van de TT, denk je gezellig te kunnen zitten. Komt een onbeschofte ober, eerst zijn vriendelijk Engels sprekende collega te kak zetten. Daarna ons zonder enige respect te verwijzen naar een andere tafel. En als afsluiting ons min of meer brutaal wegstuurt. Totaal verbijsterd hebben we als nog heerlijk gegeten bij de buren! Als reactie op jullie bericht - antwoord: Met alle respect, maar wij zijn nergens vanuit gegaan en hebben volledig begrip voor de drukke en hectische bezetting rondom het TT weekend. Dat is ook waarom wij netjes zijn gaan vragen of er ook een mogelijk was om een hapje te eten. Het niet goed horen speelt hierbij ons een rol en dan is echter de manier waarop wij te woord zijn gestaan, uiterst onprofessioneel en zonder respect voor jullie gasten. Toen wij te woord werden gestaan werd er per abuis, met veel heisa een bordje "gereserveerd" neergezet. Jullie gasten van het tafeltje naast ons, waren ook zeer verbijsterd op de manier waarop jullie medewerker met ons omging en wilde ook in gesprek gaan met jullie medewerker. Een klein uurtje later liepen wij voorbij en diezelfde gasten vertelden ons dat er echter nog niemand gezeten had en dat eerst volgende gasten pas over een uur zouden komen. Tja... Dus nogmaals met alle respect en gezien jullie reactie, is er misschien nog winst te halen aan het aannemen van medewerkers die snappen hoe het mooie vak wel werkt!
Erg matig. Had hoge verwachtingen, maar viel erg tegen. De tagliatelli met 'wilde' paddestoelen en gamba's was heel matig. Wilde paddestoelen gewoon kastanjechampignons en de gamba's kleine taaie garnalen waar geen smaak meer aan zat. De stevige tagliatelli was ruim al dente en van een zijdeachtige structuur van zelfgemaakte pasta was helemaal geen sprake. De salade tonijn was fantasieloos en zo was ook de smaak. De lasagne met gorgonzola kon er mee door. Drankjes zijn duurbetaald. De engels sprekende bediening...? In Norg! Vraagt alleen het hoognodige. Eenmalig bezoek dus.
Zin in Italiaans eten. De keuze is ons niet tegengevallen... Spaghetti bolognaise was goed. Pizza vegetarisch gorgonzola en gorgonzola met spek , ham en salami waren goed belegd en smaakvol. De huiswijn en Italiaans bier zonder alcohol zijn lekker. Wel ruik je soms de pizzaoven rokerig. Bediening is zeer vriendelijk. Parking kan makkelijk in de buurt. Ook toegankelijk voor . Prijs kwaliteit verhouding is hier goed tot zeer goed. Een aanrader. Smakelijk eten .
Sinds tijden niet zo een heerlijke pizza gehad. Advies: stel voor het buiten terras een rookverbod in. Helaas zijn er nog steeds mensen die iedere mogelijkheid aanpakken om te roken terwijl er andere mensen aan het eten zijn.
Wat een geweldige plek om te eten! Elke keer weer moeilijke vraag, bestel ik de heerlijke spaghetti of toch een van mijn lievelingspizza’s. Het valt in ieder geval nooit tegen. Het restaurant is heel gezellig met een prettige sfeer. Je voelt je welkom, want ze zijn ontzettend gastvrij. Perfecte service met perfecte wijn. Inmiddels hebben we alle voorgerechten geproefd en ze zijn allemaal heerlijk. Daarom deze tip: neem de proeverij van voorgerechten. Lekkerder wordt het niet! De huisgemaakte toetjes vind je nergens lekkerder. We waren hier ook eens met bedrijfsuitje, iedereen vond het heerlijk. Zo lekker eten voor deze prijs vind je nergens: aanrader! En dan ook nog eens de service, nergens beter dan hier!
Wij waren hier voor de 1e keer. Komen uit Assen. Dit/deze Italiaanse restaurant/pizzeria was geweldig op alle fronten. Bediening was top, etenwij hadden pizza met allerlei vissoorten was zalig. Allemaal verse producten. En het toetje in ons geval ijs was verrukkelijk ambachtelijk gemaakt. Zeker een aanrader. Wij komen hier zeker weer.
bruschetta 10 carpaccio 10 spaghetti bolognese 10 pizza formaggi 10 pizza pineapple 10 tournedos 10 pizza calzone 9.8 lasagne 9.5 pizza carpaccio 10 desserts 10 Meer info nodig? Gewoon lekker gaan eten en geniet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid