facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monte Cervino

Monte Cervino
Adres: Hoeksekade 141 , Bergschenhoek 2661 JL, NL
Telefoonnummer: 010 522 1092
Stad: Bergschenhoek
Route: Hoeksekade 141
Postcode: 2661 JL


Openingstijden

Maandag: 12:00-23:30
Dinsdag: 12:00-23:30
Woensdag: 12:00-23:30
Donderdag: 12:00-23:30
Vrijdag: 12:00-23:30
Zaterdag: 09:30-19:00
Zondag: 09:30-19:00


op zoek naar gerelateerd: monte cervino bergschenhoek, monte cervino italie, monte cervino kleding, monte cervino hoogte, monte cervino ongeluk, monte cervino cursus, monte cervino italia, monte cervino wiki
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Outdoor Valley Outdoor Valley 0 meter Gebied bezocht ivm festival de achtertuin in juli 2023, leuke locatie, div area's zo ...
Recensies
Gave hal! Er vooral heen gegaan om buiten voor te klimmen door een bui ook even binnen geweest. Wel erg warm in de hal dus daarna snel weer naar buiten gegaan. Er hingen 3 touwen buiten voor toprope. De rest was te klimmen met indoor voorklimmen. Erg leuk voor een dagje uit met klimmers. Ook binnen is de hal leuk! Ze spelen plaatselijk leuk met de muur. Binnen wel veel/vaak overhang. Zo is het buiten 3 zijdes voorover hangend en 1 zeide overhang. Dit is een goede verdeling aangezien overhang altijd zwaarder is. Ook de route niveaus zijn leuk buiten variërend van 5a tot heel moeilijk. Al met al echt een aanrader zowel binnen als buiten. Binnen is er ook 1 muur waar je voor moet klimmen touwenzakken liggen erbij.
Mooie voorklimroutes buiten op de muur met fantastisch uitzicht. Met 70 mtr enkeltouw in een ruk naar de top. Parkeerplaats dichtbij met elektrisch laden.
Het was even zoeken waar ik mij moest melden. Uiteindelijk bleek dat dus in de klimhal binnen te zijn. Misschien handig om op het bordje te zetten melden bij de bar binnen in de klimhal. Vriendelijk personeel. Aan ons werd niet gevraagd of wij in het bezit zijn van een klimbewijs. Binnen in de hal waren 2 zaalwachten aanwezig. Echter deze waren ook bezig met zekeren van andere klimmers les. Na een tijdje waren deze niet meer aanwezig. Er zijn voldoende routes. Al zijn de 3 en 4-en in de minderheid. Daarnaast waren er veel routes met setjes. Dat is voor kinderen wel een extra moeilijkheid. De hal is best klein van binnen. Als veel touwen in gebruik zijn is het best druk, zeg maar te druk. Een beperkt aantal routes gaan tot 30 meter. De lagere routes niet. Buiten hingen een aantal toprope touwen klaar. Leuk voor de afwisseling. Al viel er vandaag af en toe een buitje en er stond redelijk wat wind. In mijn beleving was de klimhal veel hoger. Maar dat licht er aan vanuit welke hoek je de foto maakt. Leuk om een keer te doen. Maar daar blijft het ook wel bij.
Op de website stond dat er buiten ook topropes zouden hangen. Maar er werd even luchtig gezegd dat het niet klopt op de website. Wij vertelden net 2.5 gereden te hebben om buiten te klimmen. Geen reactie verder er op. Niet bijzonder vriendelijk en flink balen. Dus wel binnen een paar routes gepakt. Maar kwa veiligheids standaard zijn we net iets meer gewend. Erg dynamische touwen. Het is wel klein en pittig klimmen. Wel lekker hoog dus dat is een feestje. Wij rijden er geen 2.5 uur meer voor. Het was niet een beleving zoals we gehoopt hadden.
Heerlijk buiten klimmen en voor in de winter een mooie stijle voorklimmuur en lange toprope routes om je stamina te testen. Personeel is altijd vriendelijk en betrokken, en eten is ook erg voedzaam en lekker. Beste plek om te klimmen in regio Rotterdam.
De klimberg van Nederland! met goed weer heerlijk om buiten te klimmen en altijd goede training met de vernieuwde voorklim wand en uitdagende routes binnen.
Een na grootste klimberg van Nederland, kom Er graag!
Mooie routes buiten geklommen, veel variatie, leuk uitzicht platvorm bovenop. Terras met uitzicht op de wand
Leuke klim ervaring voor onze kleinzoon
Via via gewezen op deze klimgelegenheid. Zeker aan te raden. Het hebben van een voorklim certificaat is wel een must voor een ieder die de top wil bereiken. Er hangen ook maar beperkt touwen voor het toprope klimmen buiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid