facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MonsterPrint

MonsterPrint

Info

MonsterPrint is een snel groeiende drukkerij in de bruisende stad Groningen. We zijn gespecialiseerd in het drukken van foto's op plaatmateriaal, drukken op textiel en papier.

Geschiedenis

Gewoon. Monsterlijk goed.MonsterPrint is een snel groeiende drukkerij in de bruisende stad Groningen. Vele duizenden klanten laten inmiddels hun (foto)producten produceren bij MonsterPrint. We zijn gespecialiseerd in het drukken van foto's op plaatmateriaal, drukken op textiel en papier.Onze productenKwaliteit is bij ons het allerbelangrijkste. Middels onze online editor maken we het voor iedereen eenvoudig drukwerk en andere fotoproducten te bestellen. We gebruiken bij voorkeur geen lastige termen voor het materiaal, maar hebben voor jou al uitgezocht wat de beste samenstelling van het product is.



"MonsterPrint is een snel groeiende drukkerij gevestigd in Stadskanaal. Vele duizenden klanten laten inmiddels hun fotoproducten produceren bij MonsterPrint. We zijn gespecialiseerd in het drukken van foto's op plaatmateriaal, drukken op textiel en papier."
Adres: Kattegat 18, 9723 JP Groningen
Telefoonnummer: +31883388560
Stad: Groningen
Route: Kattegat 18
Postcode: 9723 JP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DWCPRINT DWCPRINT 37 meter Visitekaartjes zijn met de verkeerde kleur, verkeerd gesneden, afgeraffeld en onprofe...
Wm Veenstra Wm Veenstra 112 meter Prachtige drukpersen en geweldig personeel.
XWrap XWrap 1 km * Professioneel bedrijf waar je van de vloer kan eten! Heel belangrijk als je gaat fo...
Studentendrukwerk Studentendrukwerk 1 km Zeer fijne service en snelle levering zeker een aanrader boeken zien er goed en verzo...
Visual Creatives Visual Creatives 3 km Full-service ontwerpbureau, Gespecialiseerd in Grafisch ontwerpen van huisstijlen, Ar...
Recensies
Lang op zoek geweest naar leverancier voor dekbedhoes om met eigen foto's te kunnen bedrukken. Er zijn buitenlandse bedrijven actief of ze drukken maar op één kant af. Uiteindelijk uitgekomen bij Monsterprint. Die drukken af op beide kanten, dus veel mooier. Hele goede begeleiding via hun site. Heb de zijdeachtige stof gekozen om de afdruk mooier te maken. Nou, dat werkte. Schitterende afdruk en kwalitatief prachtige stof. Kost iets meer, maar dan heb je ook wat. Pakje zou pas 30 december komen, maar werd tot mijn verrassing op de 24e afgeleverd! Mooi voor onder de Kerstboom. Afdrukken waren van onze hond als pup in 2013 één jaar oud en nu. Mijn vrouw was héél blij met deze verrassing. Ik ook natuurlijk. Die hoes ligt dus al op bed. U begrijpt het al. Top bedrijf en erg aanbevolen. Hoge kwaliteit.
Ik heb een kussensloop laten bedrukken en deze ziet er echt goed uit. Erg behulpzaam tijdens het bestel proces en ook toen er een miscommunicatie wast met betrekking tot de levering was dat ook snel opgelost.
Goede service! Het bestelde product kwam in eerste instantie niet aan door een fout van de bezorgdienst, maar ze hebben dit snel opgelost door een nieuwe druk via een express service af te leveren.
Het dekentje met de naam van de kleine meid is supper mooi geworden ziet er heel gaaf en goed uit. Wij zijn er heel erg blij mee. En de kussen die wij hebben binnen gekregen ziet er ook supper lief en leuk uit kwaliteid perfect niks te klagen.
Hele slechte ervaring. Met een levertijd van 5 dagen, moest ik na 2 weken bellen waar mijn bestelling bleef. Geen track en trace/verzendbevestiging gehad, dus het pakket had op een pakketpunt gelegen en werd weer teruggestuurd. Die week erop meerdere keren gebeld, maar ze kregen het niet voor elkaar om het pakket een week later weer te bezorgen. Na 3 weken nog geen bestelling in huis, waardoor het niet optijd was voor mij en de order is geannuleerd. Je kunt er dus niet van op aan.
Tafelkleden op katoen laten drukken, moesten op tijd bezorgd worden ivm evenement. Toen dit niet leek te lukken heeft Monsterprint er alles aan gedaan om dit op te lossen. Daarna weer nieuwe besteld die snel en prachtig zijn gedrukt en afgewerkt. Heel goede service en communicatie en mooie kwaliteit!
Snel geleverd. Mooie kwaliteit doeken. Kleuren staan er goed op en ook nog eens niet te duur!
Bij Monsterprint werken prettige, communicatieve mensen. Bij vragen zijn zij direct en adequaat bereikbaar. Zonder te vragen merken ze fouten in het bestelde product op zodat ‘een rampje’ voorkomen wordt. Het eindproduct is ook dit keer prachtig! Hartelijk dank! Groet van Angela
Zelf een cheque maken met Monsterprint is heel leuk om te doen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en gebruik je een afbeelding die niet scherp genoeg is, dan word je daarop gewezen. Er kan niets fout gaan. Ik was heel blij met het resultaat! Keurig verzonden en lekker op tijd. Tot een volgende keer.
Print laten maken op multiplex. Kleuren zijn zeer vaal en flets, helaas is de print onbruikbaar om in de winkel op te kunnen hangen. Bij navraag kreeg ik de reactie dat ik vooraf maar meer info of een demo had moeten aanvragen en dat ze me nu niet verder kunnen helpen anders dan met 15% korting op een nieuwe plaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid