facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monster PC's

Monster PC's

Info

Wij van Monster PC's zijn echte computerfanaten en hobbyisten. Dus voor vragen en reparaties, schroom niet! Stuur ons een bericht en dan kunnen we kijken wat wij voor u kunnen beteken!

Adres: Werkmanslust 33, 8922 CC Leeuwarden
Telefoonnummer: +31652838434
Stad: Leeuwarden
Route: Werkmanslust 33
Postcode: 8922 CC



op zoek naar gerelateerd: Monster PC price, Gaming PC, Monster Gaming Laptop, Monster Notebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Docking Station Docking Station 2 km DockingStation.nl levert al jaren B2B en B2C dockingstations voor een uiterst scherp ...
In & Out ICT In & Out ICT 3 km In & Out ICT het beste bedrijf voor een directe aanpak voor uw ICT benodigdheden.
Petapc Leeuwarden Petapc Leeuwarden 3 km Na aanschaf van een nvme ssd er achter komen dat je geen schroefjes meer hebt. Bij Pe...
Recensies
Bij toeval bij dit bedrijf terecht gekomen. Heel vriendelijk en vakkundig geholpen door vader Martin. Zoon Maurice heeft een nieuwe computer voor mij in elkaar gezet. Precies volgens mijn wensen. Als digibeet natuurlijk veel vragen en 'dingetjes' bij het in gebruik nemen van mijn nieuwe computer. Maurice neemt de tijd voor me en lost op afstand alles op, wat een held. En het is nog service ook. Had door mijn eigen schuld ook een toetsenbord en muis mét draad gekocht, terwijl ik draadloos wil. Ook dit wordt door hen zonder problemen opgelost. Uiteraard willen deze mensen wat verdienen, wie niet. Maar het hart voor de zaak en de klant staat nadrukkelijk en goed merkbaar voorop. Ik ben klant voor het leven!
paar jaar geleden nieuwe laptop gekocht en alles in 1 dag overgezet en alles klopte, kon direct weer aan het werk vorige week werkte mijn printer niet meer en werd on-line direct opgelost!! echt een aanrader om hier te kopen korte lijnen en prijs/kwaliteit zeer goed
CS2000 is een geweldig bedrijf. Ze hebben enorm veel kennis, zijn sociaal, denken mee en de prijzen zijn ook erg goed. Zeer blij dat ik hen gevonden heb.
Gekomen met een probleem dat mijn simkaart in mijn laptop vast zat en werd gelijk geholpen en het probleem werd voor me opgelost zodat ik weer internet had! Toen ik vroeg hoeveel ze van me moesten hebben zeiden ze "service van de zaak" echt nogmaals heel erg bedankt jullie zijn geweldige mensen!
Altijd behulpzaam en geeft goede service voor normaal tarief.
Hele aardige man met goed advies zelfs op afstand kon hij mij goed een idee geven wat het probleem was en wat de opties waren. Ookal had hij de onderdelen die ik nodig had niet werd ik optimaal geholpen.
Nog nooit een review geschreven voor een bedrijf, dus het werd tijd! Ik haal mijn computers al sinds kinds af aan hier in Leeuwarden bij de heren. Sinds een paar jaar terug ben ik op het punt gekomen dat ik de luxe heb om dure builds bij elkaar te schrapen, ook dit is allemaal te vinden bij Computersystemen 2000. Geen gezeur, geen waardeloze beloftes. Kortom, een heerlijk no-nonsense bedrijf dat zoekt voor de beste build bij jouw wensen. Denkt altijd vrijblijvend mee en geeft ook eerlijk aan wat je het beste kunt gebruiken.
Het is een geweldige winkel, de service is een 10 waard, prima spullen verkopen ze, en de eventuele reparatie's zijn altijd uitstekend gedaan. En...hele vriendelijke voorkomende mensen. Het is een winkel die je vroeger nog wel had, maar nu bijna nergens meer vind. Maar : Computersystemen 2000, is dus wel zo'n winkel waar de klant voorop staat, en alle aandacht krijgt. Ook al vraag je alleen maar om een uitleg.
Hier laatst geweest voor mijn defecte laptop. Goede en eerlijke service. 5 sterren
Blijf gewoon open tot de tijden die staan aangegeven of pas ze aan, al vanaf 19:10 geen service meer. Ik ga niet terug komen morgenochtend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid