facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monodie Kunstzinnig werk & Leer centrum

Monodie Kunstzinnig werk & Leer centrum

Info

Kunstzinnig en Creatief Werk & leer centrum voor mensen met een beperking

Geschiedenis

Ben je op zoek als begeleider/ ouder of vertegenwoordiger naar een veilige, kunstzinnige en inspirerende dagbesteding in de omgeving van Hallum, Dronrijp, Leeuwarden, Dokkum of een andere plaats in Noord-West Friesland? Monodie-Kunstzinnig doet veel om haar deelnemers verder te ontwikkelen.
Wil je graag tekenen, schilderen, beeldhouwen of mozaïeken het kan hier allemaal. Het experimenteren met verschillende technieken en materialen en mogelijkheden brengt vanzelf aan het daglicht waar jouw creativiteit ligt. Je wordt in dit proces begeleid door een professional die je op weg helpt om prachtige kunstwerken te maken.

Wat Monodie-Kunstzinnig onderscheidt van andere organisaties is dat ik verder ga in de begeleiding daar waar anderen ophouden. m.a.w. ook na sluitingstijd kun je een probleem hebben en mag je rekenen op mijn steun en begeleiding.

naast het werken gaan we ook met regelmaat een expositie of een museum bezoeken om inspiratie op te doen of het volgen van een les van een kunstenaar.
De zelfgemaakte kunstwerken van Monodie-Kunstzinnig gaan we exposeren, verkopen en/of uitlenen.

Monodie-Kunstzinnig heeft plaats voor 4 deelnemers per dag. Je kan 1,2,3 of 4 dagen hier werken. De kosten voor deelname kunnen worden vergoed via de WMO of vanuit het PGB.
Als je niet zelfstandig kan reizen dan wordt je door mij gehaald en weer thuis gebracht.

Monodie-Kunstzinnig is door zijn kleinschaligheid uitstekend geschikt voor mensen met autisme. Er wordt gewerkt in een prikkelarme omgeving en een uitgebalanceerd dagritme waar een ieder zich in kan vinden.

Er worden op de Face Book pagina geen herkenbare afbeeldingen geplaatst van deelnemers. Alleen de kunstwerken zullen worden gebruikt ter promotie van het werk & leer centrum.

Lunchen doen we in de keuken met zijn allen, de lunch wordt door mij verzorgd voor een ieder die aanwezig is. Je hoeft geen lunchtrommel mee te nemen.

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en maak een afspraak. Je kunt een dag meedraaien om te kijken of het wat voor je is.

Adres: De Aek 1, 9074DA Hallum
Telefoonnummer: 06 11645089
Stad: Hallum
Route: De Aek 1
Postcode: 9074DA


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid