facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MONO

MONO

Info

MONO
bar / club / private parties / catering / open only during events / Vijverhofstraat 15 / [email protected]

Geschiedenis

toffe koffie / wilde wijnen / lokaal & exotisch bier / alcoholvrije cocktails / ciders / Japanse whisky / chocola / lunch / experiment / platendraaierij / live optredens

Altijd gratis entree
PIN only



"MONO [ CLUB / BAR / TALK ]an in-between place for alternative sounds"
Adres: Vijverhofstraat 15, 3032 SB Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Vijverhofstraat 15
Postcode: 3032 SB



op zoek naar gerelateerd: mono software, mono app, mono iphone, mono band, mono afkorting, mono rijden betekenis, wat is mono, waar staat mono voor
Recensies
Fijne ruimte, leuk personeel!! Heerlijke vibe en wat geweldig dat ik om half 3 in de nacht nog koffie kon krijgen!! Heerlijke koffie met m'n favoriete havermelk!!! Love it... ik ga zeker weten nog een keertje komen viben!
Leuke plek om een evenement te organiseren. Bijv een bruiloftsfeest. Fijne ruimte en veel mogelijkheden, eigenaar uiterst vriendelijk en behulpzaam en meedenkend.
Altijd tof, diverse feestjes komen hier wekelijks langs. 01 december staat Escapades collective te draaien!
Geweldige voetbal sfeer
Geweldige sfeer geweldig personeel een echte aanrader alleen maar mooie mensen kom Jij Ook Je voetjes losgooien
Gezellige en fijne tent met een gevarieerd aanbod en zeker niet standaard. Heerlijke plek om te werken of om een werkafspraak te hebben. Veel groen en in de avond fijne muziek! Ik kijk uit naar de opening van de tuin!
Gezellige plek om een drankje te doen na werk
Prachtig interieur, fijn terras, veel bier, toffe programmering, lekker eten, misschien een tikkie aan de prijs.
fijn plekje voor zowel overdag als in de late uurtjes
Leuke tent, aardige mensen en lekker eten!! De wijn is lekker en er word regelmatig leuke avonden met dj's georganiseerd. Verschillende thema's, soms een beetje alternatief maar verder altijd leuk publiek. Aankleding van de ruimte is huiselijk maar niet warm, bankstel, stoelen en tafels en genoeg ruimte om te staan. Het terras is ook lekker, zonneterras tot laat in de middag. Aanrader voor het eten is zeker de zalm! Maar de monotoost is ook erg lekker, uiteraard meer op de kaart. Verder exotische dranken, sterke danken. Openingstijden maandag t/m woensdag van 11:00 tot 19:00 Donderdag & vrijdagen van 11:00 t/m 2.00 of langer!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MONO. Vijverhofstraat 15 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. MONO adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met MONO. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over MONO delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid