facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monkey XL

Monkey XL

Info

Dutch made CrossFit & Fitness producten

Van een enkele optrekstang in huis tot een complete inrichting van een CrossFit box of Fitness club

Geschiedenis

Dutch made CrossFit & Fitness producten.

Van een enkele optrekstang in huis tot een complete inrichting van een CrossFit box of Fitness club.

Door eigen ervaring in de Fitness en CrossFit weet Monkey XL de meest praktische ontwerpen te maken. En, door deze ontwerpen te maken van hoogwaardig gecertificeerd materiaal beschikken onze producten over de beste kwaliteit.

Iets op maat nodig? Ook dat maken wij en zo nodig denkt Monkey XL mee aan een passend ontwerp.

www.MonkeyXL.com



"Wij zijn een Nederlands bedrijf die vanuit eigen ervaring in de sport zelf producten maken zoals pull up bars, rekken en accessoires die erbij horen. In onze werkplaats kunnen wij metaal bewerken en dus ook maatwerk leveren.Daarnaast verkopen wij alles wat sport te maken heeft, zoals sportvloeren, kunstgras, gewichten, fitness apparaten en noem maar op. Zie onze webshop."
Adres: Trawlerkade 72, 1976 VC IJmuiden
Telefoonnummer: 0031619697096
Stad: IJmuiden
Route: Trawlerkade 72
Postcode: 1976 VC



op zoek naar gerelateerd: Rigs crossfit, Squat stand pull up bar, Crossfit rack, Outdoor rigs, Squatrek buiten, Outdoor Power rack, Fitness apparatuur onderhoud, Pull up bar buiten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gobanna Gobanna 148 meter Recent een Gobanna gekocht. Supergoed geholpen door Richard, dankjewel nog. Wat een g...
Nuï Nuï 305 meter Ik sport nu meer dan een jaar bij Nuï en merk echt verschil in mijn lichaam. Meer ver...
CrossFit IJmuiden CrossFit IJmuiden 518 meter CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combinee...
Work-Out Fitness Velsen Work-Out Fitness Velsen 545 meter Begint steeds meer een Poolse sportschool te worden, met luidruchtig gepraat in het P...
Donar Fitness & Wellness Donar Fitness & Wellness 750 meter Beste sportschool Ijmuiden
ABC Kops IJmuiden ABC Kops IJmuiden 820 meter Aantal jaar terug bijna 3 jaar elke week geweest voor mijn dochter met judo, inmiddel...
Snap Fitness IJmuiden Snap Fitness IJmuiden 885 meter Eindelijk weer sporten!
Otiumsport Otiumsport 1 km Bianca geeft fijne en leuke afwisselende lessen. Ze legt heel duidelijk uit en geeft ...
Kennemer LoopFiets Kennemer LoopFiets 1 km De loopfietsen zijn verhuisd van IJmuiden naar Freds verhuur in Schagen. Voor verhuu...
Basic-Fit Basic-Fit 2 km Basic-Fit IJmuiden, gevestigd boven de Praxis, is een drukke sportschool waar het lan...
Witgoed IJmuiden vanaf 99 euro Witgoed IJmuiden vanaf 99 euro 2 km Droger, wasmachine en gasfornuis bij mij bezorget En met garantie voor maar 300 eur...
Gym Vogel Gym Vogel 2 km Ik train alweer een jaar of 6 bij Gym Vogel. Altijd met veel plezier en de trainers z...
Recensies
Kwaliteit en service zijn super bij Manuel. Al een jaar of 7 dat wij bij Monkey XL diverse racks, rigs en materiaal halen, ook een custom made dumbell rack die hij fantastisch heeft gemaakt. Dik tevreden !
Dik tevreden met mijn freestanding pull-up bar/squat reck van Monkey XL. Degelijke kwaliteit en fijne communicatie. Levertijd was in overleg snel geregeld.
We zijn met Sport-Natural al heel wat jaren klant bij Manuel. Onze eerste opdracht was een foldable squat rack die toen nog niet bestond. Manuel flikte het om er een te maken. Ook bij andere opdrachten was niks te gek. Vakman pur sang, thnx Manuel!
Uitstekend product. Ondanks de huidige drukte een kwalitatief hoogwaardige stang ontvangen. Goed werk kost tijd en met een klein beetje geduld heb je ook echt wat. Maatwerk was geen enkel probleem dus de BigMonkey pull up bar past nu precies op de gewenste plek. Zeer tevreden.
Op 1 juni 2021 hebben we een standaard pullup bar besteld en betaald. Nu 4,5 week verder 2 juli hebben we nog steeds niet gehoord en niets ontvangen. 1,5 week na bestelling gebeld. Het was druk maar met een week zou de bar binnen moeten zijn. Niet dus. Als ik vandaag probeer te bellen krijg ik direct voicemail. Op het bandje geven ze aan dat je prima kan bestellen en de levertijd ongeveer 2 weken is. 2 weken... was dat maar zo! Na een dikke maand nog niks geleverd maar wel het geld kwijt. EN niet bereikbaar zijn... Waardeloos.
9/3/2021 Helaas ben ik benoodzaakt mij review aan te passen! Op 6-2 een Muurbeugel besteld en nu 9-3 nog steeds niks vernomen na herhaadelijk contactzoeken via de app, mail en telefonisch! Drukte kan ik begrijpen, maar deze after-service is echt ongekend slecht. Advies: gooi de website dicht, werk de openstaande orders weg en ga dan pas weer nieuwe klanten aannemen. 2/7/2020 De pull-up bar die ik heb besteld hangt! Voelt zeer robuust en sterk. Erg blij mee! MonkeyXL heb ik ondertussen gesproken over langere levertijd. Alles is dus alsnog netjes opgelost en het product is uitstekend 29/6/2020 probleem als de andere reviews: 26/5 besteld, vandaag 29/6 en nog steeds geen nieuws. Geen reactie op app, mail en telefoon. Op website staat 3.5 wkn levertijd.... Ik heb alle begrip voor “corona-drukte” maar dit gaat te ver... Geen idee wanneer en of ik iets ga ontvangen. Tip voor MonkeyXL: neem geen bestellingen aan als je te druk bent.
25 mei een bestelling geplaatst en betaald voor een pullup bar. Levertijd volgens de website zou 3,5 week zijn, want wordt op bestelling gemaakt. Na bijna 4 weken nog niks gehoord en even gebeld. Persoon die ik sprak zat in de auto en kon het nu niet nagaan, maar noteerde mijn bestelnummer en zou diezelfde dag nog een update mailen. Dat was op een vrijdag. Maandag nog niks gehoord dus maar een mail gestuurd met het verzoek een update te krijgen tav de bestelling. Drie dagen later nog steeds geen update. Nog maar eens gebeld vandaag. Krijg voicemail met melding dat door de corona levertijden zijn verlengd en momenteel 2 weken betreft. Erg jammer dit update 9-7-20: Inmiddels gebeld voor uitleg en excuses voor de late levering. Product gisteren ontvangen en ziet er netjes en solide uit.
Op 20 April een pull up bar besteld, en nu begin juni nog zo goed als geen contact en geen product ontvangen. De totale blackout in communicatie is bijzonder frustrerend. Ook omdat er via monkey xl nog steeds naar buiten wordt gebracht dat de levertijd ongeveer 2 weken is. Corona drukte of niet, dit is geen manier om met klanten om te gaan. Edit: na 2 maanden eindelijk de pull up bar in huis. Het product is van een super kwaliteit, niks op aan te merken. De hele corona situatie was gewoon te veel voor dit eenmans bedrijf.
Op 10 april een pull up bar besteld voor buiten, op 2 mei nog geen reactie van MonkeyXL. Op de website staat niets mbt levertijden vermeld dus dan verwacht je een spoedige levering. Probleem is dat MonkeyXL moeilijk telefonisch te bereiken is en niet snel reageert op emails. Uiteindelijk op 4 mei alsnog een reactie gehad. Verwachte levering is nu op 11 mei. Vanwege de corona crisis snap ik de vertraging, maar dan verwacht ik hier wel duidelijke communicatie over. Inmiddels is het rack door mij geplaatst en is echt heel mooi om te zien en voelt kwalitatief goed aan. Als de levering net zo goed was geweest dan had MonkeyXL van mij zeker 5 sterren gekregen.
Op 10 mei heeft mijn man een pull up bar besteld. Het is vandaag 14 juni en nog steed niets binnen 3x gebeld en 2 mail's gestuurd geen reactie. Geen enkele communicatie. Wel betaald. Belachelijk. Nooit meer iets bestellen via deze site. Wat een onprofessionele bagger zaak. Dus bedenk goed voor je hier je geld uitgeeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid