facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monkey Town Wijchen

Monkey Town Wijchen

Info

www.monkeytown.eu/wijchen
[email protected]
T. 024 - 64 56 445

Geschiedenis

Laat uw kinderen veilig bij ons spelen in het indoor speelparadijs. Speciaal voor de allerkleinsten is er een playground met soft-play materiaal. Voor de grotere kinderen zijn er gigantische klim- en klautertoestellen met uitdagende hindernissen. Voor de allerstoerste jongens en meiden is er een spookhuis; probeer daar maar eens uit te komen!



"Onze binnenspeeltuin bevindt zich in Wijchen dichtbij Nijmegen. Hier vindt je leuke en spectaculaire attracties voor kinderen van 0 tot 14 jaar.Zo hebben we voor de kleine kinderen een speciale peuterhoek met rollerglijbaan, trampolines en ballenbak.Voor de iets oudere kinderen hebben we een grote klimrek, geweldige ballenmachines en een LASER GAME AREA!Kortom, volop plezier in onze 2600m2 grote indoor speelparadijs!"
Adres: Nieuweweg 201, 6603BM Wijchen
Telefoonnummer: 024 6456445
Stad: Wijchen
Route: Nieuweweg 201
Postcode: 6603BM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Monkey Town corona, Monkey Town Wijchen Facebook, Monkey Town Wijchen menukaart, Monkey Town Wijchen brand, Monkey Town Arnhem, Monkey Town Zwaag, Binnenspeeltuin Nijmegen, Toegang Monkey Town
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Waterskicentrum de Berendonck Waterskicentrum de Berendonck 1 km Super vette locatie , echt een aanrader
Recensies
Grote speelhal voor kinderen van alle leeftijden. Groot klimgedeelte in het midden, apart gedeelte waar kinderen tot 4 jaar veilig kunnen spelen. Het was er keurig schoon en tafels worden schoon gemaakt na vertrek. Ook de toiletten waren schoon. Ook heel fijn dat de kinderen niet zomaar naar buiten kunnen, bij de uitgang moet eerst een knop worden ingedrukt welke op ooghoogte van een volwassene is. Anders gaat het deurtje niet open.
In een grote hal vindt u een entree/restauratie, veel zitplaatsen en andere ruimten. Hieronder een variatie klim-, kruip-, glij-toestellen, alle zodanig uitgevoerd dat er niets mis kan gaan vallen of verwonden. Er is een ballenruimte, en een ruimte om te bouwen met mega duplo blokken of om trampolines te bespringen. Boven zijn er twee sportveldjes om oa een balletje te trappen.
Ik geen als oppas zijnde mee op het kinderfeest van mijn 3 oppas kinderen. Het was erg druk. Ook meerdere malen last gehad van ouders die niet op hun peuters lette die bij ons aan de tafel de chips kwamen eten enzovoorts.. erg jammer want de ouders staan er bij te kijken van ga je gang maar. Hier mag personeel ook beter op letten. Verder is alles goed gegaan en hebben de kids een leuk feest gehad.
Vandaag voor het eerst geweest en het was een hele goede keuze. Het peuterrarief en ook nog eens 3 muntjes voor een spel of draaimolen. Ergens anders moet je daarvoor betalen. Ruim en goed opgezet en genoeg te doen. Wij hebben ons met de 3 kleinkids heel goed vermaakt.
Leuk om er te spelen maar de hygiëne laat te wensen over. Je ziet dat er wel schoongemaakt word maar met de Franse slag. Kwa eten kun je er vooral ongezond kopen, kwa snoep alleen maar spray en lik snoepjes. Wel een leuke toevoeging is de photobooth waar je voor 2.50 4leuke foto's op 2 strookjes krijgt van goeie kwaliteit.
Leuke indoorspeeltuin. Ruim opgezet en leuke speeldingen voor ieder kind. Baguette met ham tussen de middag was wat karig belegd. Tosti, friet en taart tijdens het kinderfeestje waren prima.
Ontzettend druk, veel herrie. Misschien iets met akoestische panelen gaan doen. Kids hebben een top middag gehad. Respect voor de medewerkers die alles moeten opruimen.
Reeds verbouwd. Zeer leuke binnenspeeltuin voor de allerkleinsten tot de grotere kleuters. Nette tafels en stoelen. Goede catering, veel keuze. Alles is overzichtelijk. We komen zeker terug!
Zelfs 1 ster is nog te veel. De slechtste monkey town waar ik ooit geweest ben! Smerig, brutale personeel die fouten maakt en nog in discussie willen gaan, er word met eten gegooid alsof je een hond bent en ik kan nog uren doorgaan!! Echt geen aanrader, je kan beter naar vestiging in Arnhem of gewoon een andere binnenspeelplaats.
Altijd schoon, nooit te druk, leuk voor jonge kinderen maar ook voor de oudere kinderen tot jaar of 11. Eten is goed, ze zijn vriendelijk. Toiletten schoon. Je krijgt 1 munt gratis voor draaimolen voor de kleintjes of lasergame voor de oudere kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid