facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monkey Town Valkenswaard

Monkey Town Valkenswaard

Info

Welkom bij het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Valkenswaard en omstreken voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Adres: Pastoor Heerkensdreef 15, 5552BG Valkenswaard
Telefoonnummer: 0402047255
ln.draawsneklavnwotyeknom@ofni
Stad: Valkenswaard
Route: Pastoor Heerkensdreef 15
Postcode: 5552BG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: monkey town valkenswaard korting, monkey town valkenswaard airco, monkey town valkenswaard openingstijden, monkey town valkenswaard kinderfeestje, monkey town valkenswaard vacatures, monkey town helmond, monkey town valkenswaard menukaart, monkey town prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Oude Wandelpark Het Oude Wandelpark 791 meter Waardige afsluiting naar de tweede golf!!! Hopelijk overleven ze deze ellende. Voor n...
Speeltuin / Zalen Geenhoven Speeltuin / Zalen Geenhoven 920 meter Buitenspeeltuin met vele speeltoestellen zoals schommels, klimrekken, glijbanen, touw...
Recensies
Ideaal voor een tijdje samen met de hele familie. Het is opvallend dat je er mekaar goed kan horen dankzij her tapijt op de vloer Wij waren met 17 waaronder 3 kinderen 2,5 tot 8j, 2 overgrootouders 84 en 77j en alles daartussen. De kinderen genoten van de speeltuigen en vriendjes maken. De twee oudste kinderen vonden het laser gamen voor 1 euro per beurt per kind geweldig. De volwassenen konden een hapje eten en bijpraten. Jammer dat de menukaart, die best wel uitgebreid is, helemaal niks vegetarisch voorziet.
Voor onze dochter een leuke plaats om te spelen. Groot opgezet en horeca is voor een monkey town ook nog redelijk goed. Alles wordt redelijk goed schoongemaakt en personeel is vriendelijk. Al is het elke keer horen als je komt geen eigen eten en drinken nuttigen wel vermoeiend.
Super leuk park voor de allerkleinsten, ze kunnen lekker veilig hun gang gaan. En voor de ouders/verzorgers is er genoeg te nuttigen.
Voor de kids tot een jaar of 8/9 helemaal top. Arrangement met pizza's genomen, weinig over te klagen al is het vreemd dat een inbegrepen zakje chips alleen gewone of paprika mag zijn. Bolognese of nibbits vallen buiten het arrangement, ook al is er geen verschil in verkoopprijs. Te weinig personeel is altijd een dingetje, dus lang wachten op eten was vervelend en deels begrijpelijk. Die mensen deden goed hun best. Lijkt er vooral op dat management de zaak niet onder controle heeft.
Onvriendelijk personeel, geen begrip als er een volwassene extra bij is op een kinderfeestje en een kind van 16 moet gewoon betalen terwijl de monkeytownregels t/m 14 jaar hanteren. "Als franchise maken wij onze eigen regels" werd er aan de balie gezegd. Wij bezoeken regelmatig een Monkeytown maar raden Monkeytown Valkenswaard ten zeerste af. Wij gaan er nooit meer heen!
2 volwassenen en 2 kinderen Deze pot met friet en vleesjes is een aanrader. Hebben hem niet opgekregen. Waar voor het geld, en de kindejes waren tevreden. Top!!
Zeer verslechterd de afgelopen maanden. Personeel nog te dom om een bestelling goed aan te nemen. Ik ben voor 1 bestelling 3 keer op en neer gelopen. Vervolgens heb ik mijn bestelling compleet en wel. Worden de snacks in oud vet gebakken. Bah! Heb ze allemaal weg gegooid. Zonde van het geld, maar ik ga me niet ziek eten aan vieze snacks. Zeer en Zeer slecht! Ik ga voortaan wel naar balorig.
Zeer leuk speelparadijs, ook voor de kleintjes. De horeca is echter wel te druk en onderbezet en verdient extra aandacht. Wanneer je om 10:45 fruit wenst te kopen, kan dit niet want álles is al op. Eigen fruit geven is niet toegestaan, ook niet voor een 1 jarig kind. Begrijpelijk dat eigen eten en drinken niet is toegestaan, maar zorg dan voor voldoende gezonde snacks. Al met al een leuke ochtend gehad.
Leuke Monkey Town speelparadijs. Laser Jungle was helaas gesloten. In vergelijk met andere vestigingen is deze wat kleiner en zijn er minder speel toestellen. Het klim toestel daarin tegen is heel groot met daaronder een race baan waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Genoeg zit plaatsen en ook kinderzitjes aanwezig. De ingang is niet rolstoel vriendelijk maar er is wel een aparte invalide toilet. Parkeren is gratis op het grote parkeer terrein tegen deze vestiging. Voldoende aanbod eten en drinken. De puntzak friet speciaal was een grote portie. Ze hebben daarnaast ook halal snacks.
Ondanks grote drukte alles prima geregeld, voor iedereen 1 tafel en geen lange wachttijden voor consumpties, alles is schoon ook de toiletten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid