facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monkey Town Spijkenisse

Monkey Town Spijkenisse

Info

Monkey Town Spijkenisse is het leukste en grootste indoor speelparadijs van de regio!!

Geschiedenis

Zin in een leuk dagje uit?
Kom spelen, klimmen en klauteren.
Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen, glijden en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken.
De ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit onze keuken en o ja, internet is bij ons gratis.
Zonder volwassen begeleiding kunnen de kinderen niet komen spelen. Vanaf 18 jaar is de entree dan ook gratis.
Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.
Voor kinderen van 1 tot 4 jaar die op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,00.
Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.



"De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, lasergamen in de laserjungle, spelen met super lego, ravotten in de ballenbak.Daarnaast hebben we voor de allerkleinste een grote peuterhoek, die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.Ouders of verzorgers zijn gratis én verplicht. Ze worden bij ons verwend met heerlijke verse bonenkoffie, comfortabele stoelen of banken én gratis WiFi. Onze keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens!Jouw onvergetelijke kinderfeestje vieren? Dat doe je uiteraard bij Monkey Town Spijkenisse ;"
Adres: Einsteinweg 6, 3208 KK Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181870111
ue.nwotyeknom@essinekjips
Stad: Spijkenisse
Route: Einsteinweg 6
Postcode: 3208 KK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: monkey town spijkenisse onveilig, monkey town spijkenisse vacature, monkey town spijkenisse openingstijden, monkey town spijkenisse feestje, monkey town spijkenisse menukaart, monkey town rotterdam, monkey town spijkenisse kinderfeestje, openingstijden monkey town
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ski & snowboard onderhoud-Spijkenisse Ski & snowboard onderhoud-Spijkenisse 12 meter Haha mijn eigen bedrijf dus zeker 5 sterren Skiles en Snowboardschool Klimmen en Surv...
Speeltuin Park Braband Speeltuin Park Braband 3 km De leukste natuurspeeltuin in Nissewaard
Recensies
Erg achteruit gegaan! Vies en veel dingen al langere tijd kapot! Waren vrij vroeg en de ballenbak was zo goed als leeg. Ballen lagen door heel de ruimte behalve in de bak! Gewoon een rommel en koud! Je betaald wel gewoon 10 euro per kind. Mij niet meer gezien hier, tenzij het een keertje opgeknapt wordt
Weinig woorden voor zo slecht onderhouden en schoonmaken doen ze alleen als Pasen en Pinksteren op een dag vallen
Wat is het hier achteruit gegaan zeg… Belachelijke entreeprijs van 10.- grote vieze stinkzaal… Onbeleefd personeel kijken je niet aan als je tegen hun praat . En anders een mompelend antwoord … Alles echt overprijsd. Om maar niet te beginnen over dat gegil door de intercom als er kinderen boven de 4 jaar in de kleuterhoek zitten loop er ff heen veel klantvriendelijker. Kortom hier kom ik niet meer met mijn kinderen
Slecht onderhouden, in baby tot kleuter gedeelte zijn de trappen er zo slecht aan toe dat er zelfs schuim afbreekt.. je kindje zal het maar open. Grote ballenbak erg leeg, het apparaat dat ballen afzuigt werkte daar ook niet en er waren geen banden voor de grote witte glijbaan? Jammer want je betaald net zoveel als op locaties waar het materiaal in betere staat is. Ook was het er erg koud.
Schoon, vriendelijk personeel, originele attracties voor de kids! Wat ik minder vond was de toch best harde vloeren. Door de dunne kussentjes op het peuter gedeelte is het toch best pijnlijk als een kleintje valt. Had veel minder het gevoel dat ik mijn kind echt vrij kon laten en zorgeloos laten vallen. Dit was ook bij het gedeelte voor de grotere kids. De met kussen beklede trappen hebben vaak harde houten kernen met scherpe randen die pijn doen aan je voeten. Dat is wel echt minder. Jammer was ook dat de poffertjes niet veel waren maar waarschijnlijk uit de magnetron komen. Zij de kleine dingen.
Ontzettend koud binnen! Dit is niet de eerste keer dat het ons is opgevallen, maar nu klaagde iedereen erover en schrijf ik toch eens een review. Onze peuter van 1,5 had gewoon blauwe lippen van de kou. Heb zelf halverwege mijn jas en sjaal maar aan gedaan, en we zijn eerder naar huis gegaan omdat het niet te doen was! Sorry maar ik vind dit niet echt kunnen. Als het wat frisjes is oke maar dit gaat helemaal nergens over. Ik zie veel dezelfde standaard reactie vanuit jullie dat het word opgepakt? Maar er word daadwerkelijk helemaal niks aan gedaan, teleurstellend en jammer!
Zeer onveilige situatie door hoogwerker die gewoon rond rijdt tussen de peuters en ook nog lukraak naar boven en beneden gaat. Nadat ik er melding van maakte bij de manager, kon ik gelijk vrij kaartjes krijgen voor een andere keer! Absurd natuurlijk want het gaat om alle kinderen die er tussen of onder kunnen komen. Overal lag ook nog eens gereedschap, stekkers elektrische kabels en ga zo maar door. Wanneer de inspectie dit zou zien, kunnen ze de zaak wel sluiten. Dat het koud en viezig was vond ik niet eens het ergste. Kom hier nooit meer, echt een ballentent.
Leuk voor de kinderen, koud voor de ouders. Eten is ver onder de maat, terwijl je frituur toch bijna niet zou kunnen verpesten bijv. crispy burger die alles behalve crispy is. Ik mis toezicht op de vloer, denk aan kinderen die naar boven lopen op de glijbaan wat gevaarlijke situaties kan creeeren, hierdoor hadden we bijna een botsing. Kinderen met schoenen aan op de klimtoestellen. Niemand die checkt of alles goed gaat en zich aan de regels houd. Volgens het logboek in de toiletten was het damestoilet inmiddels 4 dagen niet schoongemaakt of gecontroleerd. Hele hopen stof op plekken waar je niet kunt lopen, maar die je dus wel ziet. Jammer!
Met mijn dochter van 7 en nichtje van 4 hier geweest, die hebben zich prima vermaakt. Echter toen we eten gingen bestellen, hadden we allebei gekozen voor een panini die op de kaart stond, die was echter niet te bestellen, dus weer terug om wat anders uit te zoeken, broodje hamburger dan maar, maar ook die was niet te bestellen! De menukaart die op de tafels ligt, is dus niet relevant. Alleen patat en snacks waren te bestellen
Super gezellig tijd gehad. Personeel is heel vriendelijk. Vinden het ook helemaal niet erg als je vlak voor sluitingstijd nog een kopje koffie koopt. Helaas wel een aantal kinderen die agressief zijn naar andere kinderen toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid