facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monkey Town Sliedrecht

Monkey Town Sliedrecht

Info

Monkey Town Sliedrecht is een gloednieuw indoor speelparadijs dat beschikt over ruim 2000 m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar.

Geschiedenis

Monkey Town Sliedrecht is een gloednieuw indoor speelparadijs dat beschikt over ruim 2000 m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar.

Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Je ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit onze keuken, o ja internet en parkeren zijn bij ons gratis!



"Kom spelen in het leukste speelparadijs van Sliedrecht. Goede horeca, gratis Wi-Fi, ouders gratis en comfortabele stoelen."
Adres: Leeghwaterstraat 65, 3364 AE Sliedrecht
Stad: Sliedrecht
Route: Leeghwaterstraat 65
Postcode: 3364 AE



op zoek naar gerelateerd: monkey town sliedrecht openingstijden, monkey town rotterdam, monkey town sliedrecht vacatures, monkey town breda, monkey town zwijndrecht, monkey town waalwijk, monkey town leerdam, monkey town spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Woeste Weide De Woeste Weide 2 km Prima lokatie om met de kleinkinderen te vertoeven. Helaas nog geen kop koffie te kri...
Recensies
Vandaag voor het eerst geweest op deze locatie. Onze meiden 7 en 4 hebben zich prima vermaakt. Entreeprijs en prijzen voor eten/drinken vind ik ook prima. Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Enige minpuntje is dat de toiletten wel wat schoner kunnen. Zo lag er bijvoorbeeld veel stof op de vloer en geloof nooit dat dit van 1 dag is. Maar wij komen in ieder geval zeker terug! Ps Tevens hoop ik ook dat de door ons gevonden telefoon afgegeven bij een medewerker bij de rechtmatige eigenaar terecht komt.
Het is een leuke speel plek maar voor wat oudere kinderen. Mijn meiden van 1,5/2 jaar vind ik er net wat te weinig speel plek voor wat ze zelf kunnen doen
Leuk voor de kinderen, echt uren speelplezier. De prijzen van de horeca zijn nog te doen. Fijn dat er opties op de menukaart zijn voor kinderen, zoals een kinder tosti voor €2,50. Dat houdt het leuk qua prijs. Entree prijs is wel vrij fors, daar schrik ik elk jaar toch weer van. De hygiëne kan echt beter. Toiletten mogen tussendoor ook weleens gereinigd worden.
Het was enorm druk, jammer dat dan grotere kinderen de kleinere overheersen. Voor de rest een leuke binnnenspeelplaats, waar ouders ook lekker een bakkie kunnen doen. Ook fijn dat je tussen de middag een gewone boterham kan bestellen en er limonade beschikbaar is in een kan. Ideaal momentje voor even eruit en de kids actief te laten zijn.
Zeer slecht! Vorige week geweest was het bom vol! Terwijl het al druk was binnen, namen jullie nog steeds klanten/kinderen en ouders aan. Terwijl er niet eens zitplaatsen waren. Hele lange rij om je eten te halen en ook een hele rij voor entree ingang neem aub geen extra mensen als het al zo vol is!! Hygiene in de speelplaatsen en wc had je ook niet!! Echt heel jammer, hiervoor werd er hier meer naar opgelet!!
Een geweldige plek voor kinderen om plezier te hebben.Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, kun je natuurlijk ook je werk doen als je geen last hebt van het lawaai. Çocukların eğlenmesi için harika bir yer. Çocuklar oynarken, gürültüden rahatsız olmazsanız elbette işinizi yapabilirsiniz.
Leuke plek voor de kinderen. Wel erg druk altijd, maar de kinderen vermaken zich altijd prima! Door de drukte blijft het bijhouden van de hygiëne helaas nog wel wat achter. Veel troep op de grond en vieze tafels. Ja ook de gasten die weggaan zouden hier zeker rekening mee moeten houden, dus... ruim je eigen troep op als je weggaat!
Mijn zoontje van 2 heeft het erg naar z'n zin gehad. Alles was schoon en fris. Het jonge personeel achter de bar was drukker met praten over tik tok en YouTube dan even netjes de klant te woord staan.
Leuke binnenspeeltuin voor kinderen. De prijzen zijn schappelijk en er is genoeg te klimmen en te klouteren. Onze dochter heeft snel last van herrie en drukte, maar hier leeft ze zich toch uit zonder daar al teveel last van te hebben.
Voor de Kids wel leuk, maar ik had een hamburger zo verschrikkelijk doorbakken/droog dat mijn speekselklieren moeite hadden om alles nat te krijgen in mijn bakkes. En de pannenkoek mocht wel iets langer in het pannetje blijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid