facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monkey Town Rijswijk

Monkey Town Rijswijk

Info

Monkey Town Rijswijk is een indoor speeltuin met 2400m2 aan speelplezier, met onder andere 6 glijbanen, 8 trampolines, een rodelbaan, ballenbak, super lego, en mini golf baan in de spectaculaire glow jungle (7 holes)! Ook kun je lasergamen in de jungle!

Geschiedenis

Monkey Town Rijswijk is een indoor speeltuin met 2400m2 aan speelplezier, met onder andere 6 glijbanen, 8 trampolines, een rodelbaan, ballenbak, super lego, en mini golf baan in de spectaculaire glow jungle (7 holes)! En natuurlijk hebben we een speciale peuterhoek voor de allerkleinsten.



"Monkey Town Rijswijk is een indoor speeltuin van 2300m2 groot met daarin 6 glijbanen, 8 trampolines, ballenbak, voetbalkooi, en een toffe rodelbaan. Ook hebben we een spectaculaire 'Glow Jungle' waarin je kunt mini golfen 7 holes en lasergamen. Voor kinderen onder de 4 jaar hebben we een apart peutergedeelte met daarin onder andere 2 glijbanen, een rodelbaan en een trampoline. Ook aan de ouders is gedacht, want we hebben lekkere verse bonenkoffie, luxe broodjes, en heerlijk gebak van patisserie Dudok. En uiteraard is parkeren en wifi gratis."
Adres: Lange Kleiweg 1H (ingang ligt aan achterzijde Broodfabriek), 2288 GH Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 070-2043070
ue.nwotyeknom@kjiwsjir
Stad: Rijswijk
Route: Lange Kleiweg 1H (ingang ligt aan achterzijde Broodfabriek)
Postcode: 2288 GH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: monkey town rijswijk openingstijden, rittenkaart monkey town rijswijk, monkey town den haag rijswijk, kinderfeestje monkey town rijswijk, monkey town rijswijk fotos, korting monkey town rijswijk, monkey town voorburg, monkey town bleiswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Speeltuin TWT De Eekhoorn Stichting Speeltuin TWT De Eekhoorn 890 meter Laatste tijd komen er steeds minder kinderen en de sfeer is onprettig vaak wisselde w...
Speeltuin Buvelio Speeltuin Buvelio 1 km Fijn voor de kinderen voor elke leeftijd wat te doen
Recensies
Een week geleden volle prijs betaald, opblaasglijbaan deed het niet, de ballenwc stond niet aan, autootjes waren weg, de ballenblaasmachines deden het allebei niet omdat ze allebei verstopt zaten maar bovenal het was er ronduit vies, overal lag rotzooi op de vloer en tussen de toestellen. Toestellen worden met knipenplakwerk bij elkaar gehouden. Er waren vijf meiden aan het werk en geen een die de stofzuiger pakte of de plakkerige tafels afnam. Vergane glorie, jammer.....
De ingang van deze monkey Town is een drama: je kan niet met veel man binnen staan. We hebben op deze zaterdag 10 minuten buiten gestaan in een stevige plensbui. Ben je eenmaal binnen is het echt koud! En slechts 4 heren wc's waarvan 1 buiten dienst. Personeel staat de dansen maar met een simpele vraag wordt je doorgestuurd. Nee niet weer..
Vandaag tussen 11 en 13 langs geweest bij MT. Ontvangst was goed. Toen we binnen kwamen zagen we al dat het wat druk was. Echter is het vakantie en is dat logisch. Vervolgens zijn we met de kleine meid in het speel gedeelte van 0 tot 4 jaar gaan zitten. In het midden van het speel gedeelte merk je dat er wat speling in de vloer zit waardoor je kan vallen. Ook is er geen toezicht vanuit MT. Ja het is een speel plaats voor kinderen maar er vlogen regelmatig oudere kinderen 4+door het speel gedeelte waar meerdere kindjes en ouders last van hadden. Vervolgens gingen wat wat te drinken halen. 2 colatjes voor 5,20. En dit was het normale formaat. Uit eindelijke ook nog 2 tosti's en een "margarita pizza broodje" gehaald. Tosti's waren koud al bij ophalen en het pizza broodje was de prijs5,50 echt niet waard. Ik heb er een foto van gemaakt en oordeel zelf maar.. Dan nog een laatste opmerking over het gebruik van sokken. Deze zijn verplicht staat in de huisregels echter heeft 60% deze niet aan en vermoedelijk door het gebrek aan personeel is er ook niemand die hier mensen op aan spreekt.
De vestiging an sich is mooi. Ruim opgezet, met een goed afgezette en afgeschermde ruimte voor kinderen tot 4 jaar. Ik heb echter via de bestelzuilen wat eten en drinken besteld, maar dit werkt echt heel erg slecht. Ik heb 45 minuten gewacht, en het was druk, maar 1 toen ik bij de balie wilde vragen of mijn dochter dan misschien wat te drinken kon krijgen werd ik 20 minuten lang compleet genegeerd. 2 de rij waarin mensen wel direct bestelden aan de kassa werden direct geholpen. Wat een slecht systeem! De Sintshow was voor de oudere kinderen leuk, mijn dochter vond het vooral fantastisch dat ze Sinterklaas een knuffel mocht geven
Al twee keer naar Monkey Town Rijswijk geweest met mijn dochter van 1 jaar. De eerste keer was op een donderdag middag en toen was het zeer aangenaam rustig. Ze had alle ruimte om lekker te spelen. De tweede keer was in het weekend. Het was uitverkocht dus lekker druk. Ik vond het wel fijn dat er geen grote kinderen waren waar de peuters konden spelen. In een kinderstoel heeft ze lekker kunnen eten en de wc's waren schoon.
Op een zaterdagmiddag een bezoek gebracht aan Monkey Town. Het viel me op dat het speel gedeelte kleiner lijkt dan het horeca gedeelte waar ze waarschijnlijk ook moeten van hebben. In het weekend is het erg druk baar mijn mening te druk. Er waren een paar speelplekken en eentje speciaal voor 0-4 maar helaas waren daar ook veel oudere kinderen te vinden waardoor het niet fijn spelen was voor mijn kleintje. In het algemeen vind ik het onderhoud op een aantal plekken wat matig. In de toiletten hing een bordje dat deze elk uur worden schoongemaakt maar dat betwijfel ik. Parkeren kan wel voor de deur en verder goed bereikbaar met de auto. Entree is klein en niet uitnodigend.
De entree is al heel duur geworden, maar de horeca prijzen ook. Bijna 5 euro voor 12 magnetron poffertjes, 3.75 voor koffie. Wow! Opzich prima, mits het verder dan netjes was geweest. Maar alles is vies, plakkerig en stuk. We waren de eerste, maar de tafels hadden al spetters en vlekken. De opblaasglijbaan is stuk, net zoals zoveel toestellen, materialen etc. En die rode flut silo? Breek af, zet er meer speeltoestellen neer. Dat ding heeft het nooit goed gedaan, en vandaag zat er een kindje vast met zijn armpje. Geef dan minder geld uit aan bestel kiosken, en limo taps maar zorg dat je toestellen veilig en op orde zijn! Staat 3 man personeel op een woensdag, hoe dan?
Jammer dat de grote glijbaan kapot was. Eten kon je bij reservering aangeven hoelaat. Maar bij aankomst werd gezegd dat we 13.30 waren ingedeeld voor de lunch.....dat uiteraard weer 20 minuten later kwam. Begrijpelijk wel, want het was erg druk. Alleen de kinderen werden wel erg onrustig en hadden erg trek. Dus ik vroeg mij af, waarom vragen hoelaat je wilt eten en dat kan dan vervolgens niet ‍ Ook was pinnen maar bij 1 kassa mogelijk, wat voor grote rij zorgde. Kortom, de kinderen hebben wel fijn gespeeld.miste wel de glijbaan Voor de ouders waren er wat erger puntjes....
Groot en dus zat te doen voor de kids. Er zou wat meer controle bij de speelplekken mogen zijn. Nu waren er meerdere grotere kinderen in de speelhoek voor 0-4 jr, die natuurlijk veel wilder waren dan de kleintjes. Ook deden deze kinderen diverse malen dingen die verboden waren zoals bv omhoog klimmen via de grote glijbaan in de speelhoek voor de wat grotere kinderen, terwijl met bordjes aangegeven staat dat dit niet mag omdat het gevaarlijk kan zijn. Is natuurlijk wel zo dat de ouders zelf hierop dienen te letten, maar dat gebeurt dus duidelijk niet altijd en dan zou controle vanuit Monkey Town zelf dus wel goed zijn.
echt een leuke speeltuin! het eten daarintegen is echt verschrikkelijk. hard of bevroren brood. koude friet. koffie en thee ene x wel een koekje andere x niet. hoort gewoon erbij voor de prijs. Pizza is gewoon een focacia met een plakje worst erover. Zet iemand profesioneel in de keuken ipv die kinderen. Doordeweeks is het niet fijn, maar in het weekend nog slechter. Tis dat de speeltuin zo leuk is, maar voor mij als ouder is het niet zo fijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid