facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monkey Town Maarssen

Monkey Town Maarssen

Info

Welkom bij het leukste indoor speelparadijs van Nederland! De plek nabij utrecht, waar van alles te doen is! Volg ons voor alle leuke nieuwtjes!

Geschiedenis

Het leukste speelparadijs van Maarssen en omstreken!!

Adres: Safariweg 203, 3605 MD Maarssen
Telefoonnummer: 0346215239
ue.nwotyeknom@nessraam
Stad: Maarssen
Route: Safariweg 203
Postcode: 3605 MD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: monkey town maarssen openingstijden, monkey town maarssen vacatures, monkey town maarssen korting, monkey town maarssen airco, monkey town maarssen parkeren, monkey town maarssen maarssen, monkey town maarssen prijzen, monkey town maarssenbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maarsseveense Plassen Maarsseveense Plassen 3 km Het is hier heerlijk wandelen ,je ken hier ook heerlijk fietsen en voor de inwendige ...
Recensies
Op zich leuke speelruimte maar: - jammer dat de blauwe glijbaan niet bereikbaar is - erg luidruchtige grote hal - zeer tochtig - wcs kunnen hygiënischer. Veel wcs met inhoud niet doorgetrokken. Mij en anderen zo blijkt niet bekend waar je je handen na handen wassen aan kunt afdrogen. Geen handdoekjes etc. Er liggen dus veel spetters op de vloer. Verder fijn gespeeld en leuk geklommen. Ideale bezigheid op een regenachtige dag. Lekkere patatjes afgelopen zondag/gisteren! Heel fijn dat entree voor ouders gratis is, groot pluspunt!!! Gezellige zitjes. Misschien is een fijne, rustige ruimte om borstvoeding te geven nog een tip.
Speelplaats is leuk voor kinderen tot 10 jaar. Het opmerkelijk dat er geen kinderfeestje mocht worden gereserveerd want vakantie maar er blijkt toch een kinderfeestje te zijn. Dit is op z'n minst opmerkelijk en niet uit te leggen aan een kind. Het beleid op het naleven van het niet meenemen van eigen consumpties wat natuurlijk begrijpelijk is, wordt op een kinderachtige manier gehandhaafd. Het omroepen door het personeel is walgelijk, en een reden om hier weg te blijven. Er zijn goedkopere vergelijkbare alternatieven in de regio.
Entree prijs gaat nog wel, maat de prijs van het eten en drinken is echt te duur je mag niks zelf mee nemen dus je moet wel. Het was onze eerste keer dus misschien is het normaal gesproken anders maar het had wel iets schoner gekund, lagen in het peuter gedeelte meerdere vuile doekjes... Voor de rest leuke speelmogelijkheden maar niks bijzonders, peuter wel veel plezier gehad!
10 euro voor 1,5 uur voor een dreumes die net 3 dagen 1 jaar is. Ja dit is voor een hele dag maar dat houdt een dreumes natuurlijk niet vol. S'middags nog even terug komen kon niet. Personeel hield geen toezicht bij de kleintjes en de horeca is erg duur. Jammer dat het zoveel geld kost, dit maakt het minder aantrekkelijk terwijl bewegen en spelen voor kinderen zo belangrijk is.
Ik ben op de dinsdag op de peuterochtend geweest. Toen was het lekker rustig. Mijn zoontje van 13 maanden kon heerlijk rondkruipen en zich overal aan optrekken zonder hard te kunnen vallen. En met de grote ballen en blokken spelen samen met andere kindjes. Een welkome onderbreking op mijn mamadag. Ik ga zeker vaker komen. Prima te betalen ook en gratis parkeren.
De lokatie was top, maar de monkeytown zelf was matig! De kids menu stelt niks voor , patat helemaal niet lekker. Men had steeds weer iets te melden in de microfoon, dit tot irritaie toe van de bezoekers. Hier wordt men extra in de gaten gehouden of je toch wat van eigen eten of drinken mee hebt genomen, dus wees gewaarschuwd!
Fijn dat er zo goed toezicht word gehouden op de peuterzone. Het was erg druk maar kinderen hebben hun prima vermaakt. Eigen consuptie echt niet toegestaan, logisch natuurlijk.
Leuke plek voor de kids. Ze vonden het hartstikke leuk, ook het lasergamen was goed geregeld. Het was erg schoon, vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug!
Menu kaart veel keus. Personeel achter de bar super vriendelijk. Mijn dochter en ik hebben genoten. Keep up the good work
Geweldige service en vriendelijk personeel. Het is ruim en schoon. Breed aanbod voeding en drinken voor de kids en volwassenen! Keep up the good work!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid