facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monkey Town Leerdam

Monkey Town Leerdam

Info

Monkey Town Leerdam

Geschiedenis

Welkom bij het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Je ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit onze keuken, o ja internet is bij ons gratis.

Heeft u iets te vieren? Kinderfeestje, familiefeest of bedrijfsevenement. Monkey Town biedt u arrangementen op maat. Vraag naar de mogelijkheden!



"Lekker spelen, bowlen en wellicht zelfs steengrillen? Bij Monkey Town Leerdam is er heel veel mogelijk. Dus, kom lekker de aap uithangen met de kinderen, de maag vullen of als volwassene een potje poolen."
Adres: Industrieweg 23, 4143HP Leerdam
Telefoonnummer: 0345619494
ue.nwotyeknom@madreel
Stad: Leerdam
Route: Industrieweg 23
Postcode: 4143HP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: monkey town leerdam openingstijden, monkey town sliedrecht, monkey town leerdam ongeluk, monkey town tiel, monkey town leerdam eten, monkey town ijsselstein, monkey town leerdam all you can eat, monkey town 10 rittenkaart leerdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monkey Town Leerdam Monkey Town Leerdam 62 meter mijn kids hebben zich zeker vermaakt , ons personeel was erg vriendelijk , ene sijmen...
My-muscleshop.nl My-muscleshop.nl 1 km Wear the best. conquer performance wear
Visspecialiteiten Leerdam Visspecialiteiten Leerdam 1 km Uiterst goede service. Ik kwam op laatste moment aanrijden onderweg op m’n motor en w...
Recensies
Leuke binnenspeeltuin waar de kinderen ook kunnen glowbowlen en lasergamen. De kinderen hebben zich prima vermaakt met alle speeltoestellen. Bedienend personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Wel erg fris in de hal en de kwaliteit van de friet en snacks was matig.
Ik heb nog nooit zo'n schone indoor speel hal gezien! Ja er zitten wat vage vlekken op de vloer maar ja dat is net het deel waar geen tapijt tegels liggen anders zouden er waarschijnlijk nieuwe tapijt tegels gelegd worden Lasergame viel enorm in de smaak bij de jongens. Uiteraard het gewone spelen ook. Wat ik persoonlijk erg jammer vind zijn alle extra kosten autotjes rijden, airhockey, kaugom ballen automaat/ grijp machine etc etc. . Sommige tegels moeten vervangen worden maar op wat draadjes na valt het alles mee. Wij hebben in ieder geval een prima kinderfeestje.
Afgelopen weekend de verjaardag gevierd van onze 4 jarige. Bij aankomst waren ze niet helemaal op de hoogte van onze reservering. De tafel was niet versierd en onze zoon werd niet gefeliciteerd. Er was te weinig personeel, 3 mensen met 5 kinderfeestjes. Er werd meerdere keren gevraagd of we betaald hadden en voor hoeveel mensen. De bowlingbaan viel meerdere keren uit. Ook werd er niet van tevoren uitgelegd over het muntjes systeem. Wij gaan hier geen kinderfeest meer vieren.
Fijne plaats om de kinderen even los te laten. Ruime speelruimte met verschillende speeltoestellen. Er zijn ook bowling banen te huur en er is ook een ruimte waar je kunt laser gamen. Eten en drinken heeft een schappelijke prijs.
Leuke indoor speeltuin. Alles is schoon ook de toiletten en tafels er netjes. De kinderen kunnen zich goed vermaken en ouders kunnen lekker zitten op de bank of stoel.
Bowlingbanen lijken niet vlak te lopen.. Ventilatie in de Funzone was minimaal, verder wel schoon en niet te druk zondag. En.. waar is de muziek, die op een gegeven moment is gestopt!?
Wij komen hier nooit meer. Wat een nare vrouw stond er bij de kassa eigenaresse Die dacht ons zomaar even te beledigen!!
Ruim opgezet indoorspeeltuin. Aantal nieuwe toestellen, aantal oude. Wel allemaal in goede staat. De toegangsprijs is gemiddeld, de horeca prijzen liggen er wat mij betreft onder. De kinderpannenkoeken waren groot genoeg voor de kinderen. Bij andere plaatsen hebben ze na eentje nog honger. Broodje kip piripiri was zeer lekker! Groot, warm en met echte gebakken kipfilet. Geen paar plakjes beleg. De toiletten zijn verder gewoon schoon en er is zat parkeerplaats.
Veel kabaal en herrie. Wel super leuk voor kinderen vanaf 1 jaar.
Kinderen vinden indoorspeeltuinen geweldig! Die stuiteren al zodra je het parkeerterrein oprijdt en zij de aap zien van monkey town. Deze vestiging heeft ongeveer dezelfde speeltoestellen als een vestiging waar wij vaker komen in Den Haag / Voorburg. Dat is jammer, hierdoor viel er voor de kinderen minder te ontdekken. Als ik die twee vestigingen vergelijk, dat verliest deze vestiging. Het ziet er wat meer gedateerd uit en het rook wat minder fris, meer galm door herrie. Patatjes gehaald, die waren prima. Kinderen vonden het leuk en daar gaat het om, dus dan toch wel om aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid