facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monkey Town Franeker

Monkey Town Franeker

Info

Indoor speelparadijs, speelplezier met verschillende speeltoestellen. Als echte apen kunnen de kinderen de hele dag klimmen en klauteren.

http://www.monkeytown.eu/franeker



"Wij hebben aangepaste openingstijden m.b.t. andere Monkey Towns. In de vakanties zijn wij vaak iedere dag geopend maar let op; peuterochtend vervalt in de vakanties!!Houd onze openingstijden hier en op Facebook in de gaten of neem anders gerust contact met ons op.Wanneer het erg warm weer is in de zomermaanden, kunnen wij besluiten om eerder dicht te gaan, m.u.v. dagen wanneer er kinderfeestjes geboekt zijn.Bij twijfel; neem dan contact met ons op voor meer informatie!"
Adres: Burgemeester j. Dijkstraweg 3, 8801 PG Franeker
Telefoonnummer: o517395099
Stad: Franeker
Route: Burgemeester j. Dijkstraweg 3
Postcode: 8801 PG



op zoek naar gerelateerd: feestje monkey town franeker, monkey town in nederland, monkey town leeuwarden openingstijden, monkey town tilburg, monkey town drachten, monkey town huizen, monkey town veenendaal, monkey town vestigingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recreatiepark Bloemketerp Recreatiepark Bloemketerp 28 meter Aan het bowlen geweest en was goed verzorgt en een van de goedkoopste ook nog in de o...
Recensies
Leuk dagje uit beleefd met onze kleine man. Op weg ernaartoe reden we er zo heen maar stonden we eerst bij de verkeerde ingang. De bewegwijzering en aanduiding mag iets duidelijker zijn. Eenmaal binnen zag het er keurig uit en de onze zoon vermaakte zich er uitstekend. Wel jammer dat alle elektrische kinderspeeltoestellen met kleingeld werken en je aan de kassa geen kleingeld kunt bijpinnen. Wanneer je tegenwoordig alles met pin doet is dat wel vervelend. Het eten was hier goed, prima porties en niet duur. We komen hier graag nog eens terug.
weinig apen maar wel heel leuk voor mijn kinderen van 28 en 30. Ze hebben zich de hele dag vermaakt alleen was het jammer dat de andere kinderen niet met hun wouden spelen.
De kleinkinderen vinden het heel leuk.Ik ben niet zo blij. Het personeel is ongeïnteresseerd. Geen idee hoe het systeem werkte bij een bestelling maar niemand die het duidelijk maakt. Zo zaten we te wachten.....op een consumptie die niet kwam. kreeg een natte doek mee om zelf de tafel schoon maken waar de restanten van de vorige bezoekers nog opstonden. Zelf maar opgeruimd.Tot slot konden er geen euro,s worden gewisseld voor de apparaten . Een gemiste kans lijkt me. We komen wel terug maar dit kan echt beter.
Bij binnenkomst bleken ze dicht te zijn, een aankondiging konden wij nergens vinden. De volgende dag hadden we meer 'geluk' de prijs voor een tweeling van 18 maanden? Een kleine 18,00 voor nog geen 2 uurtjes 'speelplezier' Ronduit BESPOTTELIJK! speelhoek voor deze kleintjes is zeer klein, de blokken waren verplaatst, waardoor het van een kleine speelplek naar summier ging. Nee hier komen wij niet weer terug
Erg rustige MT. Niet veel drukte. Niet al te veel tieners. Wel een stuk kleiner dan in Leeuwarden. Ruime porties patat zeg!! Waar voor je geld! Beetje koud. Maar daar hebben de kids geen last van. Aardige personeel. Parkeren is wel wat moeilijk. Maar parkeren bij MT Leeuwarden is nog veeeeeel erger.
Prijs per kind is 8,95 ongeacht of het een 6 jarige of 1 jarige was. Voor een 1 jarige was het wel redelijk aan de prijs. Leuke speelgelegenheid.
Voor mijn dochter haar 8ste verjaardag hiel ik een feestje bij Monkeytown Franeker. De kinderen hebben zich prima vermaakt, toch is dit de eerste en laatste keer dat ik hier een feestje geef. Telefonisch zijn ze eigenlijk zo goed als niet te bereiken. Op een gestuurd mailtje krijg je bijna geen antwoord. Bij binnenkomst met de groep stond er een tafel klaar zonder slingers of balonnen, gewoon kaal. Totaal niet feestelijk. Met een klein naambordje en een stapel bekers. De MonkeyTown versierde verjaardagstoel stond tegen de muur, ergens anders, niet bij ons. De hal was zo goed als helemaal leeg, geen klanten, dus te druk was het niet. Het meisje achter de bar had weinig te doen, maar onbeperkt limonade werd niet aangeboden. Zelf gehaald, en dat moest ik ook blijven doen. Er werd een briefje gebracht waarop je de snacks die bij het feestpakket hoorden kon invullen. Een pen moest ik ook nog vragen later. Daarna kwam een mevrouw melden dat ze graag een uur eerder dicht wilden. Een uur minder spelen dus. Het kadootje aan het einde moest om worden gevraagd, dit was voor hun volgens mij ook niet echt duidelijk dat dit erbij hoorde. Vriendelijk personeel, en goede patat, daar lag het niet aan. Maar voor 100 euro had ik echt wat meer proactiviteit van het personeel verwacht. In Monkeytown Leeuwarden word er echt wat van je verjaardag gemaakt. Hier kan er nog geen slinger, feesthoed of een ballon van af. Karig! Prima middag hoor, maar volgend jaar zeker niet weer naar MonkeyTown Franeker!
Altijd zijn onze kleine manen blij hier mooie ruimte en aardig personeel.
Hier geweest met een peuter en een leuke indoor speelplaats.
Leuke plek, heel rustig op zondag. Ik vind het een super mooi nieuw goed onderhouden speeltoestel. Mooie indeling. Maar niet super veel te doen. Kids waren snel uitgespeeld. Klantvriendelijkheid was er 1 meisje geschikt achter de bar. zonder bril Kids vonden het leuk. Toen we weg gingen. Werd er niet vriendelijk begroet of elders. Ze draaiden hun gezicht weg. Wel zonde van zo'n mooie zaak. Misschien een training nodig voor deze meiden. Klantvriendelijkheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid