facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monkey Foods Holten

Monkey Foods Holten

Info

Monkey Foods Holten
Restaurant en Take out
www.monkeyfoods.nl

Adres: Dorpsstraat 68 BG, 7451 BW Holten
Telefoonnummer: 0548 226336
ln.sdoofyeknom@ofni
Stad: Holten
Route: Dorpsstraat 68 BG
Postcode: 7451 BW


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Daglicht Daglicht 324 meter Leuke locatie en vriendelijke service.
Outdoors Holten Outdoors Holten 3 km Wij komen al 17 jaar in Holten en verblijven altijd bij Outdoors Holten! Deze keer ve...
Recensies
Prima eten. Redelijk aanbod keus. Ruime opzet van zitplaatsen. Ruim terras en parkeergelegenheid. Vriendelijke bediening. Schoon en netjes. Lekker gegeten van een Roasted Chicken menu.
Met 6 personen een hapje gegeten bij MonkeyFoods, echt een gelegenheid waarvan je zou willen dat er meer zijn. Er hing bij binnenkomst een kleine onweersbui in de keuken zo leek het. Men leek gestressed en geïrriteerd en bij de vraag of we een onze hapjes en drankjes aan het einde in een keer konden betalen was het antwoord "dat past niet bij het concept". De kwaliteit van het eten is goed en het concept op dat ene punt na is ook top. Eerst hebben we wat hapjes los gekocht als "voorgerecht" de worst 9,50 was heerlijk en de olijven 8,00 ook maar de kaas 7,50 niet bijzonder. Het eten zelf was top, Boneless Ribs 9.50 niet overdreven gekruid en lekker mals. Farmer fries 2.60 heerlijk krokant gebakken en de Beefburger 6.50 was lekker sappig en goed belegd. Ook was alles rap klaar. Toen we nog een dessert namen was de bui in de keuken gaan liggen en maakte we een babbeltje, het personeel is vriendelijk en is terecht trots op dit mooie bedrijf. MonkeyFoods is een aanrader!
Heerlijk gegeten voor een zeer goede prijs. Wij hadden de pulled pork spring roll heerlijk vooraf en als hoofdgerecht de hamburger met vers bereide friet. Als hamburgerliefhebber is het voor mij lang geleden dat ik zo’n lekkere burger op heb. Dikke aanrader dus!
Echt heerlijke burgers. Snelle service. Goede bediening
Na een lange dag wandelen met het team heerlijk gegeten en nagezeten voor vergadering. Hier werd absoluut geen probleem van gemaakt. Fijne zaak en vriendelijk personeel. Alleen de zelfgemaakte friet was iets te zout, maar dat kan al snel voor iemand die doorgaans geen zout gebruikt. Prima zaak en goed voor elkaar.
Leuke zaak om erg lekker te eten. Super lekkere dubbele burger gegeten. Prijs wellicht wat hoger voor een dergelijk gerecht dan je gewend bent, maar echt heel erg lekker mals vlees. Een aanrader dus. Personeel erg vriendelijk.
Hoge verwachtingen omdat het een initiatief van de Zwarte Ruiter is. Grote teleurstelling. De ambiance buiten is onverzorgd en ongezellig. De bediening is onpersoonlijk en slordig. De hamburgers zijn zwaar beneden niveau. De frites zijn goed en lekker. Prijstechnisch veel te duur in vergelijking met de andere alternatieven in Holten.
Het eten hier is echt lekker. De prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Had een beefburger menu van € 9,50 en het was het geld ook zeker waard.
Het was weer prima in orde met het eten en drinken
Broodje Hamburger was goed, halve haan prima alleen de patatten waren echt veel te zout dat is toch jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid