facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monique Spapens Beelden

Info

Monique Spapens Beelden
beeldende kunst

Geschiedenis

Monique (1967) zoekt in haar beelden de grens tussen abstractie en figuratie op. Haar fragmenten zijn een fractie van de werkelijkheid die haar uitdagende torso’s van voornamelijk vrouwen, stieren en paarden een zekere spanning en lichtvoetigheid meegeven.
Monique Spapens is voortdurend artistiek in ontwikkeling. Naast het werken in brons, heeft zij een nieuwe uitdaging gevonden in het gebruik van gerecycled materiaal. Via de sociale media roept zij haar volgers op om lege waxinecups te sparen. In combinatie met gekregen gaas creëert zij hiermee verbluffende 3D wandobjecten. Deze maakt zij overigens ook in opdracht.
Daarnaast maakt Monique in kleine oplage bronzen sieraden, de MINIMO Sieraden Collectie. Monique exposeert regelmatig in het land en werkt naast haar vrije werk veel in opdracht. Dit kan variëren van het maken van een bronzen tuinbeeld, een kleine sculptuur in grote oplagen, een recycle wandobject of een schilderij.

Adres: Smeepoortstraat 1, 3841 EG Harderwijk
Telefoonnummer: 0657566845
Stad: Harderwijk
Route: Smeepoortstraat 1
Postcode: 3841 EG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Harderwijk Huisartsenpost Harderwijk Huisartsenpost 577 meter Top geholpen! Vrijdagavond 17:45 gebeld, 20:05 kon ik terecht. Vriendelijke arts die ...
Recensies
Ik ben bijzonder goed geholpen en heb een mooie ketting gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid