facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monique Jongmans - voor MIND & BODY work

Info

Lekker in je vel? Goede vitaliteit? Een gezond gewicht? Een gezonde mind? Coaching trajecten en behandelingen op maat! Maak een afspraak met me en ontdek zelf wat het voor jou kan betekenen. www.moniquejongmans.nl

Geschiedenis

Ik hoor je en ik zie je! Als een detective ga ik op zoek naar jouw pijn...
Heb je pijn omdat je niet lekker in je vel zit of door andere oorzaken...ik vind het en samen gaan we op zoek naar de oplossing!



"Ben je op zoek naar de beste coach of therapeut voor jouw hulpvraag? Ik ga als een detective op zoek naar de oorzaak en doe niet aan symptoombestrijding. Dat doe ik als coach en als therapeut. Zodat jij altijd de beste “deal” krijgt! Zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. Als ik je niet kan helpen dan vertel ik je dat ook. Ik kijk naar het geheel, naar BODY & MIND. Ik luister naar jouw vraag en ik zie en hoor wat je nodig hebt.Ik verwijs je naar mijn website voor verdere inspiratie, daar vind je ook een agenda waar je rechtstreeks kunt boeken. Welkom!"
Adres: De Steegde 1, 7991CA Dwingeloo
Telefoonnummer: 00 31 6 24137014
Stad: Dwingeloo
Route: De Steegde 1
Postcode: 7991CA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monique Jongmans Praktijk Voor Manuele Toepassingen Monique Jongmans Praktijk Voor Manuele Toepa... 0 meter Ik heb het programma MenoPower Now van Monique Jongmans 1 maand gevolgd en heb gemer...
Atelier Creatieve Expressie Atelier Creatieve Expressie 538 meter Een plek waar je mag zijn wie je bent.
Recensies
Monique heeft me van klachten afgeholpen waar ik al jaren mee bij de specialist liep. Nu is ze mijn coach op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gewichtsbeheersing. Met de lekkerste recepten en geen hongergevoel heb ik mijn gewicht onder controle. En niet onbelangrijk, ik voel me er heel erg goed/fit bij. Monique is echt een topper met veel kennis en weet waar ze over praat.
Na 11 jaar veel last te hebben gehad van mijn rechter rugspier en vele malen bij de fysio en manuele therapeut geweest te zijn ben ik via een netwerk groep bij Monique Jongmans gekomen. Na een intake gesprek zijn we aan de behandeling begonnen. Vooraf werd besproken wat er ging gebeuren en als de behandeling niet aan zou slaan er gekeken ging worden voor een vervolg traject. Tijdens de behandelingen was het makkelijk praten met Monique ze is open en eerlijk en geeft een warme uitstraling waardoor je ook ontspannen kunt zijn. Na 3 behandelingen was ik verlost van mijn klachten en dacht heb ik hier 11 jaar op zitten wachten. Deze klachten zijn ook nooit meer terug gekomen en ben zo blij door Monique behandelt te zijn. Nu 4 jaar later, kreeg ik last van nekklachten eerst maar naar de fysiotherapeut. De behandelingen hielpen wel maar de klachten kwamen weer terug. Ondanks dat ik een stuk moet rijden Monique geraadpleegd en een afspraak gemaakt. Dit maal was het wat hardnekkiger maar ook nu wist zij met de juiste behandel methode mij te verlossen van deze klachten. Monique bedankt voor alles je bent een prettige en warme vrouw. En je weet de vinger op de zere plek te leggen.
Toen ik Monique leerde kennen voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Snel wist ze mijn vertrouwen te winnen door de juiste dingen te zeggen en de spijker op zijn kop te slaan. Ze houdt mij een spiegel voor en soms heb ik het gevoel dat zij mij beter kent dan ik mijzelf, wat voor eye-openers zorgt. Monique helpt mij om op de belangrijke dingen te focussen en soms even buiten je comfortzone te denken. Ik zou Monique iedereen aanbevelen!
Wat een geweldige vakvrouw is Monique! En wat een bijzondere ervaring was het om door haar behandeld te worden. Na een grondige intake, waarbij ik me gehoord en gezien voelde, mocht ik plaats nemen op de behandeltafel. Ik had last van m'n nek, ik dacht van de stress. Tijdens de behandeling kwam Monique op het spoor dat ik ook last van m'n heup had zo aan gewend dat ik het niet had vermeld en dat m'n wervels scheef stonden. Dat heeft ze meteen aangepakt. Na de behandeling beweeg ik me soepeler en heb geen pijn in m'n nek, tussen m'n schouders of m'n heup meer. In 1 behandeling dus! Een aanrader voor iedereen die ergens pijn of last van heeft en dat graag laat verhelpen door iemand die haar vak goed verstaat. En nog een fijn mens is bovendien.
In contact gekomen via talentfirts met Monique als coach, prettige gespreken en duidelijke uitleg over de analyse.
Ik heb het programma MenoPower Now van Monique Jongmans 1 maand gevolgd en heb gemerkt dat ik minder opvliegers heb, een gezelligere humeur en veel meer energie. Het geeft je goede tips en recepten. Het is duidelijk en vlot geschreven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid