facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monique Disteli Interieur en Tuin

Monique Disteli Interieur en Tuin

Info


Monique Disteli Interieur en Tuin is een bedrijf dat zich richt op interieurs en tuinontwerp. we werken voor zowel particulieren als bedrijven.

Geschiedenis

Interieur:
Jouw huis is een plek waar je je goed, veilig en thuis moet voelen. Jouw smaak en woonwensen afgestemd op jouw huidige woonsituatie zijn belangrijk, deze gegevens samen zijn voor mij de basis voor een persoonlijk interieuradvies op maat.

Ik werk niet met een voorkeur voor een bepaalde stijl of sfeer. Jij bent mijn leidraad, jouw wensen zijn mijn uitgangspunt. Bij iedere klant zet ik een origineel interieur neer. Een interieur dat echt past, bij jouw leven en jouw huidige levensfase.
Overal doe ik inspiratie en ideeën op en gebruik dit op het juiste moment bij de juiste persoon. Ieder advies is voor mij dus een avontuur waar ik samen met de klant instap. Ons gezamenlijk doel wordt, voor jou een plek te creëren waar je jezelf echt thuis voelt en waar je tot rust komt. Ook vind ik het belangrijk dat een huis het karakter weergeeft van zijn bewoners. Juist door gebruik van bestaande meubels en spulletjes waaraan je gehecht bent, wordt het een thuis, jouw eigen wereld.

Uiteraard bied ik mijn diensten ook aan bedrijven aan. Een goede eerste indruk betreffende de huisstijl van uw bedrijf is erg belangrijk. Of het nu uw parkeerruimte, entree, showroom, kantoor, vergaderruimte, kantine of winkelruimte betreft, met een herkenbare bedrijfsidentiteit versterkt u het contact met uw klanten en biedt u uw personeel een prettige en motiverende werksfeer aan.

Tuin:
De tuin is tegenwoordig een belangrijk onderdeel voor fijn wonen. De tuin is een verlenging van jouw huis, aansluitend op je interieur vergroot deze je leefruimte en het wooncomfort. Jouw tuin hoort een gevoel van vrijheid te geven, rust te creëren en te geven, om er weer energie op te doen en om je blij te maken.
Een goed doordachte tuin voelt goed, is van alle gemakken voorzien en geeft je jarenlang plezier. Ik vind het belangrijk dat een tuin het gehele jaar door aantrekkelijk is, dat het in alle seizoenen kleur en structuur geeft en niet meer onderhoud vergt dan jij wenst en aankunt. Uiteraard zorg ik ook dat insecten, vogels, egels jouw tuin een weldaad vinden. Een tuin doet leven en laat leven!

Ook bij het ontwerp van jouw tuinplan staat daarom jouw smaak, jouw persoonlijke wensen en een samenhangend geheel met jouw huis aan de basis van een gedegen tuinontwerp. Daarom luister ik heel goed naar jouw wensen en eisen en kijk naar jouw gezinssamenstelling. Ik zorg voor eenheid met een wellicht reeds aanwezige tuin, verrassend materiaalgebruik, het optimaal benutten van zon en schaduw, terrassen op de juiste plek en juist kleurgebruik.

Adres: Klapstraat 69, 6931 CE Westervoort
Telefoonnummer: 06-23049501
Stad: Westervoort
Route: Klapstraat 69
Postcode: 6931 CE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oud Nieuwe Stijl Oud Nieuwe Stijl 517 meter Prachtige dingen er staan echt onze smaak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid