facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monique Bladder hondengedrag-specialist

Monique Bladder hondengedrag-specialist

Info

www.moniquebladder.nl hondengedrag-specialist, gespecialiseerd in honden die agressie inzetten naar honden en mensen (bekend en onbekend).

Geschiedenis

Honden zijn een plezierige aanvulling op ons dagelijks leven. Maar soms ook niet. Dan veroorzaakt een hond stress en/of problemen door wat hij doet. Bv. omdat hij gromt, blaft, aan de lijn trekt als hij onbekende honden en/of mensen ziet. Dat is niet alleen voor jou vervelend, maar ook voor hem. Ik help jou én jouw hond door het delen van informatie. Daarnaast geef ik cursussen (on- en offline) om je te begeleiden als je jouw hond verder helpt.

Adres:
Stad: Daarlerveen


Recensies
Rond honden gedrag en info geweldig mens. Echt Maar van mens tot mens , lastig mee te communiceren, bij misverstand geen fatsoen om iets uit te spreken ,of uit te leggen. Jammer . Nam haar serieus, dacht dat ze menselijker was. Maar bah wat kun je je in een persoon vergissen
Heeft gratis informatieve video's op YouTube, haar online training Uitvallen bevat veel informatie. Er is een online klaslokaal waar communicatie plaatsvindt, Monique reageert snel. Geen 5 sterren omdat ik toch mis dat er geen persoonlijke trainingsessie is, maar dat is persoonlijk en als het het opneemt en deelt krijg je advies of je het goed doet of niet.
Fijne website, je weet duidelijk waar je aan toe bent
Goede verzorging van de hond en de poes tijdens onze vakantie
De beste keuze!
Prima hondengedrag deskundige
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid