facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monique Aandeslag

Monique Aandeslag

Info

Wil jij als gedreven ondernemer efficiënter werken?

Als echte duizendpoot, communicatiespecialist en organisatietalent kan ik je helpen door op afstand met je samen te werken. Structureel of alleen wanneer je even extra hulp kunt gebruiken.



"Virtueel assistent op gebied van online communicatie, officemanagement, projectmanagement, eventmanagement, PA"
Adres:
Stad: Wijchen


Recensies
Monique helpt ons bij Brilliant Work met alles waar ik geen tijd of geduld voor heb, van facturatie tot nieuwsbrieven, coördineren met klanten en de taken die zij nog moeten doen. Omdat de meeste van onze ondernemerscoaching op gesubsidieerde basis plaatsvindt, moet er veel georganiseerd worden rondom subsidieaanvragen en daarvan pakt ze ook een heel groot stuk op. Heerlijk! Ze kan niet alleen uitvoeren, maar ook echt meedenken en dat is heel er fijn.
Ik lever de content voor Just Video en Monique ontzorgt me met alles: van plannen tot publicatie. Nauwkeurig, tijdig, met de juiste tone-of-voice. Ze weet mijn ideeën en gedachten passend en heel goed te verwoorden en de communicatie verloopt prima, Monique trekt aan de bel als het nodig is en onze samenwerking verloopt soepel. Echte aanrader als je Virtuele Assistente zoekt die meedenkt, initiatiefrijk is en handig met moderne online tools.
Monique helpt mij, mijn belofte waar te maken aan mijn klanten. Het “creëren van gastvrije communicatie en organisatie”. Dat is goud waard, voor mij én daarmee ook mijn klanten. Hoe fijn is het als alles voor je eigen bedrijf op de rit is, zodat je er met volle aandacht bent voor je klanten. Een Virtual Assistant als Monique houdt je ook nog eens scherp. Enerzijds tijdens het maken van de briefing voor een VA—dat je echt even moet nadenken over wat je nu precies delegeert. Anderzijds door een pro-actieve vraag te stellen of door die ene belangrijke reminder te geven. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen. De meerwaarde zit ‘m juist in de routine taken die je kunt delegeren of activiteiten die je zelf minder vaak doet waarbij je VA efficiënter is. Benny Rebergen #teambenny: gastvrij communiceren en organiseren.
Als je, net als ik, niet zo veel kaas hebt geheten van alle online mogelijkheden, dan moet je bij Monique zijn. Ze heeft me enorm geholpen met adviezen en tips voor mijn website van de ontwikkelingstuin en het gebruik van social media. Zowel tekstueel als het laten zien van alle mogelijkheden. Aangezien het niet mijn sterkste kant bleek te zijn om hier actief in te zijn, heeft ze mij ook daarin ondersteund. Met name de variëteit aan mogelijkheden die ze mij heeft laten zien, is fijn omdat je dan kan kiezen wat bij jou past. Ook schroomt ze niet om je acties te spiegelen door vragen te stellen. Monique bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid