facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monies Sportmassage

Monies Sportmassage

Info

Ik verricht stimulerende en herstelbevorderende sportmassage voor sporters en niet-sporters. Deze sportmassages worden door een gespecialiseerde sportmasseuse uitgevoerd.

Geschiedenis

Wilt u weer fit worden en lekker gaan sporten maar heeft u lichamelijke klachten?

Bij mij kunt u terecht voor een sportmassage (en ontspanningsmassage) of taping (stabiliserend of kinesiotaping).

Heeft u last van stijve spieren of vermoeide ledematen door uw sport of dagelijkse activiteiten? Een sportmassage kan ik voor, tijdens of na uw inspanning uitvoeren. Voor de inspanning voer ik een stimulerende massage uit om uw spieren voor te bereiden op uw prestatie. Na de inspanning voer ik een herstelbevorderende massage uit voor uw herstel, ontspanning en afvoer van afvalstoffen te bevorderen.

Ik gebruik chemodol massage-olie op de blote huid. Deze olie is voor iedere huidtype te gebruiken. U ligt hierbij op mijn massagebank.

Als u weer wilt beginnen met sporten na een blessure, is een tape constructie verstandig voor de versteviging van het gewricht. Deze tape houdt het gewricht in normale stand, waardoor de abnormale stand verkleint wordt. De tape wordt pas aangelegd, als u voldoende bent herstelt van uw blessure om weer te kunnen gaan sporten.

Ook leg ik kinesiotape aan. Deze tape kan u helpen bij een lichte stabiliteit, afvoer van afvalstoffen en doorbloeding voor een beter herstel. Deze tape kan overal op uw lichaam aangebracht worden. De tape zorgt ervoor dat er meer ruimte tussen de onder -en boven huid komt, waardoor er een beter doorbloeding en afvoer baan bestaat. Het herstel kan hierdoor soms versnelt worden.

Wat kunt u bij mij verwachten?
- We beginnen met een intake gesprek van ongeveer 15 minuten. Hierbij worden algemene en specifieke vragen gesteld en genoteerd over uw gezondheid. Dit is doen we om een behandelplan voor u op te stellen.

- Na de intake volgt direct één behandeling.

- Vervolg behandelingen (hoeveel behandelingen er volgen ligt aan uw klacht(en), dit wordt samen met u overlegt tijdens het intake gesprek).

Wanneer mag u niet gemasseerd worden?
Absolute contra-indicaties:
- Koorts, verkoudheid, griep, infectieziekten, besmettelijke huidaandoeningen en steenpuisten.

Plaatselijke contra-indicaties:
- tumoren, ontstekingen, vaataandoeningen en botbreuken.

Relatieve contra-indicaties (mag gemasseerd worden maar word rekening gehouden met bepaalde factoren).
- verstuiking of verdraaiing, niet besmettelijke huidaandoeningen, zwangerschap en spataderen.

Twijfelt u of u wel gemasseerd mag worden? Neem gerust contact met mij op.

Prijzen Monies Sportmassage:

Intake massage ongeveer 15 minuten - Gratis
Massage 30 minuten - 19,95 euro
Massage 45 minuten - 27,95 euro
Massage 60 minuten - 34,95 euro

Rittenkaart 5 + 1 gratis (vooraf betalen):
Massages van 30 minuten - 99,75 euro
Massages van 45 minuten - 139,75 euro
Massages van 60 minuten - 174,75 euro

Adres: Raadhuisplein 13, 5683 EB Best
Telefoonnummer: 0031620928717
Stad: Best
Route: Raadhuisplein 13
Postcode: 5683 EB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mijn Dietiste Mijn Dietiste 227 meter Bij Mijn Dietiste Maike kunt u terecht bij algemene vragen over voeding, maar ook als...
Newmedix Newmedix 505 meter Al jaren had ik last van heel veel hoofdpijn/migraine ondanks vele onderzoeken bij de...
RELAXmassagesbest van Yvonne Hobbelen-Amels RELAXmassagesbest van Yvonne Hobbelen-Amels 611 meter Het was moeizaam om een afspraak te maken. Vervolgens lukte dit als nog gelukkig. Sta...
Zonreflex Zonreflex 725 meter Zonreflex is een voet en rug massage gebaseerd op de technieken van voetreflex. Zonre...
Dierenarts Verstappen Dierenarts Verstappen 800 meter Hier vindt u alle informatie over onze praktijk voor gezelschapsdieren, die gevestigd...
Fitform Fitform 1 km Fabrikant maakt uitstekende stoelen, in ons geval sta-op-stoel, op maat gemaakt, aang...
Venus Concept Nederland Venus Concept Nederland 2 km Innovatieve esthetische systemen voor non-invasieve rimpelvermindering, omtrek & cell...
ReFyzzius ReFyzzius 2 km Vlotte service: kruk is binnen één week gratis opgehaald en prachtig bekleed weer op ...
FBL Fysiotherapie FBL Fysiotherapie 3 km FBL Fysiotherapie staat voor vakkundigheid en persoonlijke aandacht. In onze kleinsch...
CiaoCarb CiaoCarb 3 km Ciao Carb, succesvol afslanken en gewoon blijven genieten! http://ciaocarb.nl/
Recensies
Ik ben super goed behandeld door Monies. Kwam met mega erge rugklachten bij haar en ze heeft dry needling toegepast. Echt ben blij dat ik bij haar ben gekomen. Ze is heel vriendelijke n je voelt je meteen op je gemak. Ze weet waar ze het over heeft. Zodra ik iets heb, kan ik ook altijd vrij snel terecht, super fijn.
Ik kom inmiddels al jaren bij Monies voor de Sportmassage. Ben heel tevreden over de behandelingen, ook wanneer ik een ander kwaaltje benoem, wordt dit meteen aangepakt. Daarnaast is het zowel professioneel maar ook gezellig wanneer ik voor de Sportmassage kom, volgende week mag ik weer!
Ik kom al best lang bij Monies! Voor zowel sportmassage als dry needling. Ze is heel kundig en weet waar ze het over heeft. Ik kom er elke 2 weken en ben zeer tevreden. Echt een aanrader.
Ik bezoek Monies regelmatig voor een sportmassage. Een zeer professionele en nette praktijk. Monies is erg betrokken en geeft precies aan wat ze gaat doen. De massages helpen me erg goed. Zeker een aanrader!
Ik kom al jaren bij Monies voor sportmassage. Al die jaren met volle tevredenheid. Kleine en grote pijntjes worden weggemasseerd en als dit een keer niet meteen lukt krijg je een duidelijk advies mee wat wel en zeker ook wat niet te doen.
Echt resultaten geboekt bij Monies en niet alleen ik, ik kan iedereen aanraden om naar Monies te gaan, ze is niet alleen super professioneel maar ook nog een hele leuke spontane en sociale meid die echt haar vak verstaat.
Ik kom sinds kort regelmatig bij Monies. Dat had ik dus veel eerder moeten doen! Monies luistert goed, zowel met haar oren als met haar handen, en kan daardoor snel beoordelen waar het probleem zit en wat ik nodig heb. Bovendien is ze echt gepassioneerd over haar vak en weet ze waar ze het over heeft. Ze is duidelijk, punctueel, en bovenal effectief! Ik vind haar een topper.
Monies, is een professionele en betrokken en fysiotherapeut. Ik kom al een aantal jaren bij Monies Fysio & Sportmassage en heb hier veel baat bij gehad. Van een rugmassage tot een nekhernia, Monies kan je erbij helpen!
Monies is een zeer kundige zorgprofessional. Ze denkt proactief met je mee en is heel betrokken. Daarnaast is het een heel plezierige persoon. Wij zijn heel tevreden met haar behandelingen. Warm aanbevolen!
Sinds een paar maanden bij Monies. Erg tevreden! Behalve sportmassages is dry needling ook mogelijk als de massages niet voldoende helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid