facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondzorgpraktijk de Laar

Adres: Ginnekenstraat 12, 6843 RV Arnhem
Telefoonnummer: +31263815947
Stad: Arnhem
Route: Ginnekenstraat 12
Postcode: 6843 RV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Arnhem, Spoed Tandarts Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartspraktijk Bless Tandartspraktijk Bless 643 meter Nog steeds superblij met mijn tandarts
Recensies
Fijne praktijk met deskundige medewerkers! Drie verstand kiezen laten trekken door mevrouw Atai. Dat was zo voor elkaar en zonder vervelende naweeën. Ook had ik ontstoken tandvlees en dat is behandeld door de mondhygiënist meneer Farman. Zeer vriendelijke uitleg gekregen tijdens de behandeling, zowel van de tandarts als van de mondhygiënist. Men neemt de tijd voor de patiënt en begrijpt dat de gang naar de tandarts voor menig persoon erg spannend is. Ik voelde mij dan ook in goede handen en erg op mijn gemak. Zeker een aanrader!
Zeer fijne praktijk. Erg vriendelijk personeel dat alle tijd voor je neemt en altijd een duidelijke uitleg geeft. Ik ben hier perfect geholpen en zeer tevreden over de behandelingen. Ik kan deze praktijk aan iedereen aanbevelen.
Geweldig vakkundige mensen die alles duidelijk uitleggen de tijd voor je nemen wat in mijn geval door de angst voor de tandarts in het algemeen erg prettig was uit stekend geholpen daar super
Zeer goede en competente service, kennis en ervaring. Vriendelijk personeel. Mustafa - een mondhygiënist met de gouden handen en veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
Zeer blij met mijn nieuwe tandarts en mondhygieniste. Ik liep jaren met bloedende tandvlees. Na twee goede rustige behandelingen helemaal voorbij.
Werd heel netjes geholpen, ze namen de tijd om.alles uit te leggen. Vriendelijke dame aan de receptie.
Nette en moderne praktijk! Erg vriendelijk personeel. Je wordt goed geholpen en ze nemen echt de tijd voor je.
Nette en moderne praktijk. Vriendelijk ontvangst, eerlijk tijdens de behandelingen, denken met je mee en willen graag naar je luisteren.
Heb nog mijn bedenkingen. Heeft met problemen in verleden te maken bij andere tandarts.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid