facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondzorgcentrum Soesterberg

Mondzorgcentrum Soesterberg

Info

Welkom bij Samenwerkende Mondzorgcentra Soesterberg. Bij onze vestiging bent u altijd aan het juiste adres voor mondzorg op hoog niveau voor iedereen. Bij ons ligt de nadruk op preventie; immers, voorkomen is beter dan genezen.

Geschiedenis

Bij MZC Soesterberg in Soesterberg zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!



"In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.Ons team van specialisten staat voor u klaar!"

"In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.Ons team van specialisten staat voor u klaar!"
Adres: Buys Ballotlaan 21, 3769 GK Soesterberg
Telefoonnummer: 0346 351 400
Stad: Soesterberg
Route: Buys Ballotlaan 21
Postcode: 3769 GK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vertex-Dental Vertex-Dental 2 km Vertex-Dental is a worldwide manufacturer of innovative custom made denture products ...
Recensies
Afspraak eerste maal moeten verzetten omdat op die dag vele patienten hadden afgezegd. Begrijpelijk dus een nieuwe datum gepland. Sta ik daar vanmorgen om mijn oude vulling eruit te laten halen en nieuwe te laten plaatsen, sorry maar we hebben een landelijke storing en de tandarts kan u nu niet helpen. Ik zeg, ze weet wat het probleem is, mijn tand is geknapt en moet alleen de oude vulling uit en nieuwe geplaatst worden. Antwoord nee kon niet want ze kunnen niet in de systemen. Ook konden ze niet de klanten bellen dat hun afspraak niet door ging dus ik rij even een half uur voor niets naar de Tandarts. Zeer ontevreden en weet nog niet of ik hier zal blijven. Regel verdorie een systeem dat men iig kan zien wat de afspraken zijn en bel ze dan af ipv dit! Slechte service en een slecht systeem!
Hele fijne tandarts! Ook voor kinderen echt super!
Fijne en eerlijke praktijk met aardig personeel. Ik word twee keer per jaar goed geholpen door de tandarts en mondhygiëniste.
s’Ochtends wakker geworden met kaakpijn maar had na mijn verhuizing nog geen nieuwe tandarts in Zeist gezocht. Contact opgenomen en heel fijn geholpen, ik kon dezelfde middag nog langskomen. Een goede sfeer in de praktijk en een super vriendelijke tandarts en assistente. Erg blij met mijn keuze voor deze praktijk!
Top tandaarts. Snel een afspraak en geen pijn.
Prettige tandarts, afspraak is altijd zo gemaakt, geen lange wachttijden in de wachtruimte. Heel vriendelijk met kinderen.
Dit is echt een hele goede praktijk,vind ik al jaren dus vandaag was het zo’n dag dat de tandarts echt moest helpen ,dat deden ze super top! Mijn kies moest eruit en zogezegd zo gedaan ,vakundig,
Een afspraak proberen te maken met de receptioniste aangezien ik een stuk van mijn kies verloren ben. Ik vroeg of het oké was dat ik er zolang mee zou rondlopen pas over 2 weken een optie waarop ik de onbeschofte vraag kreeg of ze misschien alle patiënten af zou moeten bellen voor mijn kies? Vol ongeloof meteen uitgeschreven en gelukkig aanstaande maandag afspraak bij een tandarts die noodzaak en klantvriendelijkheid wel begrijpt. Jammer, altijd hele fijne ervaringen gehad met de tandarts en mondhygieniste.
Vandaag rekening ontvangen voor mondhygiëne. Het wil er bij mij niet in dat voor deze werkzaamheden €12 per 5 minuten €144 per uur moet worden betaald, te meer daar er meestal een half uur aan besteed wordt. Afnemend tarief lijkt mij om zorg betaalbaar en geaccepteerd te houden noodzakelijk, of is het weer eens een nieuw verdienmodel voor de uitbaters ....ten koste van....
Geweest voor een weekendbehandeling. Ruim een uur extra moeten wachten. Vervolgens heeft de tandarts een groot gat gemist in de tand, verkeerde diagnose, waardoor we twee weken later weer naar de tandarts moesten na weer veel pijn en de tand moesten laten trekken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid