facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondzorgcentrum Atik Assen

Mondzorgcentrum Atik Assen
Adres: Stationsstraat 11, 9401 KV Assen
Telefoonnummer: 0592-309567
Stad: Assen
Route: Stationsstraat 11
Postcode: 9401 KV



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Assen, Goede tandarts Assen, Tandarts Atik reviews, Mondhygiënist Assen, Centrum voor mondzorg Assen, Weekenddienst tandarts Assen, Tandartspraktijk Het Centrum Assen, Tandarts schmidt Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dental Clinics Assen Dental Clinics Assen 293 meter Alleen maar positief.
Recensies
Artsen behandelen je als product. Vertellen nooit wat ze gaan doen of waarschuwen je ook nergens voor. Je zit, zij boren en daarna de volgende. Ik heb deze tandartsen verlaten. Ik bel ze vervolgens om mijn gegevens te versturen naar de nieuwe praktijk waar ik aangesloten ben, hoor ik 19 minuten lang: “de assistente is in gesprek.” Tussen de 5 en de 9 assistenten die er werken, 19 minuten in de wacht!! Gun jullie geld niet aan deze mensen
Ik kan niet meer sterren geven dan de vijf die er staan maar anders had ik 10 sterren gegeven. Alles perfect georganiseerd. Zowel de clinica is prachtig en schoon.Ook de wachtkamer is super relex met een prachtig aquarium over de hele muur. Keurig ingericht met infomap en diverse lectuur. De assistentes achter de bali heel vriendelijk en behulpzaam. De mondhyianistes zijn ook super goed en vriendelijk. De tandarts is een leuke,vriendelijke man en legt alles duidelijk uit en doet zijn werk super goed. Alles keurig op tijd en geen gehaast gedoe. Kortom een dikke vette tien voor jullie allemaal en tot over 6 maanden. Liefs Ellen Bijl
Altijd benauwd geweest voor de tandarts voordat ik bij Atik terecht kwam. Een meneer met geduld en duidelijke uitleg, geen pijn tijdens het vullen van een gaatje of andere behandelingen. Ik heb alleen soms het gevoel dat een controle heel snel wordt uitgevoerd en ben bang dat er soms iets over het hoofd wordt gezien, maar goed ik ben geen tandarts natuurlijk en ga er vanuit dat het goed gaat. Ik ben in ieder geval blij met deze praktijk.
Weinig privacy want de deuren blijven open staan tijdens de behandeling. Geen overleg met cliënt en matig werk. De vullingen bij deze tandarts gekregen vielen er om beurt uit. De huidige tandarts schrok van het geleverde werk. Helaas een afrader.
De beste behandeling plus een goede advies.dank jullie wel team Atik. Mvg, M.M.
Goede tandartspraktijk in een prachtig gebouw, bij het station en bij het centrum van Assen.
We zijn al enkele jaren patiënten bij Tandarts Atik. Veel van mijn vrienden en buren worden ook door hem behandeld. We zijn erg tevreden met de praktijk. De tandarts is zeer competent, ervaren en vriendelijk. Hij legt alles duidelijk uit en neemt de angst weg door zijn rustige manier. Mijn kinderen kijken altijd uit naar onze halfjaarlijkse controles. Hij kan heel goed met kinderen omgaan. Behandelingen zijn altijd pijnloos. Zijn assistenten zijn ook erg aardig. De locatie is perfect, direct bij het centraal station. Het gebouw is erg mooi en schoon. Ik kan deze praktijk echt aan iedereen aanbevelen.
De tandsarts en de assistentes zijn erg aardig. Ze zijn goed bereikbaar, ook zonder afspraak kom ik de zelfde dag met weinig wachttij terecht bij klachten. Ben je bang dan neemt hij alle tijd. Hij legt altijd alles uit wat hij gaat doen. Hij is ervaren en deskundig. Mijn kinderen vinden hem ook geweldig en springen blij in de stoel. De praktijk is heel modern en schoon. Een fijne tandarts en een echt aanrader.
1 ster voor zowel de deskundigheid van de tandartsen als voor de administratie van dit adres. Voor het simpel vullen van een oppervlakkig gaatje in een melkgebit kan je hier terecht, maar vereist jouw gebit complexere zorg dan voldoen de artsen hier niet aan de norm. Dat een tandarts een "gaatje" van 5mm doorsnede in een kies over het hoofd ziet, vind ik zeer verontrustend. Daarnaast komen rekeningen en patiëntgegevens op een verkeerd adres terecht, erg slordig. Nooit weer Atik.
Deze " tandartsen " zijn alleen in het makkelijk geld verdienen geïnteresseerd ! Slechte advies, geen betrokkenheid, slechte communicatie weinig kennis van de Nederlandse taal, geen vakmanschap, in een woord: EEN RAMP !!! Door de onkundigeid van deze "tandartsen " ben ik 2 kiezen verloren. VERMIJD DEZE ADRES !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid