facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondzorg Woensdrecht

Geschiedenis

Tandartspraktijk Cromheeke is een moderne vooruitstrevende praktijk, waar u als individu centraal staat. Ons team biedt u dan ook graag de best mogelijke verzorging in overeenstemming met uw noden en wensen, en ondersteund door up-to-date technologie en continue nascholing.



"Mondzorg Woensdrecht is een moderne vooruitstrevende praktijk, waar u als individu centraal staat. Ons team biedt u dan ook graag de best mogelijke verzorging in overeenstemming met uw noden en wensen, en ondersteund door up-to-date technologie en continue nascholing.Een mooie nieuwe praktijk die goed bereikbaar is. Het is een jong team die met veel enthousiasme de patienten helpt."
Adres: Huijbergseweg 12, 4631 NH Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31164616346
Stad: Hoogerheide
Route: Huijbergseweg 12
Postcode: 4631 NH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts De Geest, Inschrijven tandarts Bergen op Zoom, Van Loon Hoogerheide, Tandartspraktijk Van Loon en Van Veen
Recensies
Al lange tijd patiënt bij mondzorg woensdrecht. Laatste tijd lijkt het of ze het te druk hebben voor het aantal patiënten. Weken/maanden wachten op behandelingen. Zelfs 3 maanden moeten wachten op een wortelkanaal behandeling. Nu 2x achter elkaar is er een fout gemaakt met het inplannen van gaatjes behandeling waardoor ik keer op keer terug moet komen, en extra verdoofd moet worden waar dit niet nodig is omdat het eigenlijk in één behandeling zou plaats vinden.. tandartsen zelf niks op aan te merken, kundige en vriendelijke mensen!
Heel blij met tandarts M. Yin. Ze is vakkundig en gaat heel zorgvuldig te werk.
Nadat mijn moeder na een reguliere afspraak een gaatje had moest er een nieuwe afspraak worden gemaakt voor een vulling en schoonmaken van het gebit, dit zou 45 min duren voor beide. Na 6 weken kon dit plaatsvinden so far so good. Op de afspraak zelf moesten we 60 min wachten. Een vorige behandeling liep erg uit, iets wat kan natuurlijk maar een uur?? Wat mij stoorde is dat ik toetaal geen info had gekregen dat het zo uitliep anders had ik gelijk een andere afspraak kunnen maken of ergens een bakje koffie kunnen gaan drinken met mijn moeder van 83 die nu een uur zat te wachten. Zelf daar kon er geen bakje koffie af. Toen mijn moeder eindelijk aan de beurt was was ze na 15 min klaar voor een vulling en een gebitsreiniging. Normaal staat daar dus die 45 min 2 behandelingen voor. Op mijn vraag of die gebitsreiniging was gedaan werd er positief beantwoord. Knap dat er ineens 30 min werd ingehaald. Ben benieuwd wat ze voor de reiniging gaan rekenen?
Ik ben zeer goed geholpen en op mijn gemak gesteld door tandarts M. Yin zeker bij het vervangen van een vulling. Zeker aan te bevelen ook als je angst heb voor de tandarts zoals ik.
Belde mijn afspraak af omdat ik ziek was , omdat ik vroeg waarom het 20 minuten duurde voordat men opnam begon de receptioniste op een zeer onbeleefde manier mij de les tegeven ..... een cursus hoe ga ik met een klant om zou bij haar niet overbodig zijn
Gisterochtend met spoed een ontstoken verstandskies eruit laten halen, ben zo goed begeleid. Goede zorg. Blij dat er meteen een plekje vrij was. Dank!
Super goed geholpen. Mijn verstandskies moest getrokken worden en dit met mijn grote angst voor spuiten. Tandarts Bettens heeft mij snel en goed geholpen.
Super goed en snel behandeld met mijn wortelkanaalbehandeling. Helaas een zeer slordige ervaring met het maken van een nachtspalk. Mijn draadje aan de onderkant was eruit en er werd een afdruk voor mijn spalk gemaakt. Ik moest zowel voor boven als beneden happen. Bij het ophalen van de spalk, kreeg ik een bovenkaakspalk mee. Op mijn mails wordt niet gereageerd. Erg slordig!
Prima praktijk voor patiënten die nog geen tandarts hebben, of willen overstappen omdat ze niet tevreden zijn over hun huidige tandarts. Deskundig, vriendelijk en meedenkend i.v.m. eventuele kosten/verzekering Heb je angst, vertel het gewoon. Zij gaan hier goed mee om.
Tandtechnicus zeer ervaren ,goed en netjes geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid