facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondzorg Vinkeveen

Mondzorg Vinkeveen
"Bij Mondzorg Vinkeveen kunt u terecht voor complete mondzorg door tandarts & mondhygiënist.Wij zijn een moderne, innoverende praktijk en beloven u hoogwaardig en kwalitatieve mondzorg met een persoonlijke aanpak. Heldere uitleg over de kosten en de behandeling. Tevens heeft ons team ook veel ervaring met het behandelen van kinderen en angstige patiënten. Een afspraak op korte termijn is mogelijk.Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken per telefoon of mail.Meer lezen of aanmelden bij de praktijk? Neem een kijkje op de website.Ook geopend in de avond en op zaterdag"
Adres: Kerklaan 12A, 3645 EV Vinkeveen
Telefoonnummer: 0615679389
Stad: Vinkeveen
Route: Kerklaan 12A
Postcode: 3645 EV


Recensies
Zeer kundige tandarts, had binnen een aantal behandelingen de problemen ontstaan door de vorige tandarts opgelost. Echt een topper.
Zeer nette praktijk, goed advies van de mondhygieniste en fijne begeleiding tijdens de behandeling.
Jaren lang bang voor de Tandarts , gebit verwaarloosd , uiteindelijk stoute schoenen aan getrokken om een nieuwe Tandarts te zoeken, BEST ACTIE OOIT Super Lieve Tandarts en Mondhygieniste , die goed hebben geluistered naar mijn Angsten en mij Zeer goed behandelen en mee denken om mijn stress zo min mogelijk te maken! Eerste Gesprek was ook idd speciaal afgesproken om alleen te kijken en praten , niks doen! Nu bijna een Jaar later, gebit weer helemaal inorder, goeie begeleiding ! Ik ga fluitend daar naar toe , ze hebben mijn vertrouwen weer helemaal terug opgebouwd. Dus bij deze als je Angst heb, dit is het perfecte adres!
Heel fijne praktijk, erg vriendelijk en persoonlijk advies. Recent een Icon behandeling gedaan om witte plekken van de tanden te verwijderen - super blij met het resultaat.
Vandaag voor het eerst een afspraak gehad bij Mondzorg Vinkeveen, en ik ben erg tevreden! Veel nuttige informatie gekregen en tips! De mondhygiëniste is vakkundig en geeft je ook een welkom gevoel. Een echte aanrader.
Hele mooie, fijne praktijk! Super goed behandeld! Gaf uitleg bij alles wat ze deed en gaf mij bruikbare tips mee voor thuis. Ik kom zeker terug!
Tanya is heel deskundig en zeer betrokken bij haar werk. Ik ben bijzonder tevreden hoe zij mondzorg verleent.
Ik ben enorm blij met deze nieuwe service in Vinkeveen. Tanya is niet alleen een echte vakvrouw, ze is ook nog eens enorm sympathiek.
Zeer goede service. Tanya neemt de tijd voor je, behandeld zorgvuldig en geeft goede voorlichting. Zeker een aanrader!
Wat een goede aanwinst voor Vinkeveen en omgeving. Super goed geholpen! De tijd wordt genomen en alles wordt duidelijk uitgelegd. Nogmaals veel dank!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid