facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondzorg Mellens

Mondzorg Mellens

Info

Mondzorg Mellens is een zeer moderne tandartsenpraktijk die sinds december 2015 nieuw gevestigd is in Eelde-Paterswolde

Geschiedenis

Mondzorg Mellens is een zeer moderne tandartsenpraktijk die sinds december 2015 nieuw gevestigd is in Eelde-Paterswolde. We zijn gevestigd in het gezondheidscentrum samen met andere medische disciplines.

U bent meer dan welkom in onze praktijk bij de tandarts en/of de mondhygiëniste.

U kunt bij ons terecht voor de algemene tandheelkunde zoals onder andere adviezen, controles, vullingen, kronen, bruggen, implantaten, tandvleesbehandelingen, tandenbleken en voor een nieuw (klik) kunstgebit.

Op de website vindt u meer informatie over de praktijk en de geboden professionele tandheelkundige zorg.

Voor het maken van een afspraak kunt u dagelijks bellen van 8.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 050-3052700.

Natuurlijk zijn wij ook per e-mail te bereiken [email protected]

Adres: Hoofdweg 155 c, 9765 CB Paterswolde Paterswolde
Telefoonnummer: 050-3052700
Stad: Paterswolde
Route: Hoofdweg 155 c
Postcode: 9765 CB Paterswolde


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kosten gebit, Orthodontist Eelde, Allesoverhetgebit 2023, Alles over gebit tarieven, Gebit nl, Informatie over de tandarts, Tandartspraktijk
Recensies
Beste tandarts ooit! Zowel qua kundigheid/professionaliteit als qua begrip en flexibiliteit. Ik ben éíndelijk van mijn panische tandartsangst af dankzij deze lieve tandarts en assistentes!!
Leuke praktijk goeie en nette mensen en de zoon van de eigenaar is ook een geweldig persoon bedankt voor dit mooie geschenk ik had niet beter kunnen wensen
Een hele leuke mondzorg, de zoon van de eigenaar Bas mellens is ook een hele leuke kerel, perfecte tandarts.
Een leuke tandarts is heel goed en roelef is een leuke kerel
Ik ben vandaag voor het eerst bij Mondzorg Mellens geweest en het beviel echt boven verwachtingen goed. Iedereen was super vriendelijk, ondanks dat ik te laat aankwam. De tandarts zelf was kundig maar ook voorzichtig. Ik moest een verstandskies laten trekken en de verdoving voelde ik praktisch niks van en de kies was er binnen 1-2 minuten al uit. Bij het maken van vervolg afspraken werd er rekening gehouden met mijn financiële situatie en de tandarts stelde zelf voor om de meeste afspraken in het volgende jaar te plannen i.v.m. vergoeding van mijn verzekering. Daarna begon de assistente vrijwillig van alles te berekenen met een rekenmachine om te bepalen wat het meest voordelig voor mij zou zijn, wat ik ook heel erg kon waarderen. Over het algemeen leek het personeel mij, naast vakbekwaam, één voor één gewoon goudeerlijke mensen die tot het eind met je mee proberen te denken om je te helpen. Ik had me in eerste instantie vergist in de locatie maar als student zonder auto fiets ik nu graag vanuit Groningen heen en terug om hier behandeld te worden :
Fantastische service !! een super tandarts die naast de rest van mijn gezin ook veel aandacht had voor onze autistische zoon, ook de mondhygiëniste nam de tijd en gaf duidelijke uitleg aan hem.
Fijne deskundige tandarts. Als er wat is kan je snel terecht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid