facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondzorg Huizen

Mondzorg Huizen
"Mondzorg Huizen is een tandheelkundige kliniek waar de tandheelkunde op het hoogste niveau wordt uitgeoefend.Iedere medewerker heeft passie voor het vak en draagt dit ook uit.Door continue innovatie en interne ontwikkeling loopt Mondzorg Huizen altijd voorop op het gebied van kwaliteit en service."
Adres: huizermaatweg 360, 1276LK Huizen
Telefoonnummer: 0355262245
Stad: Huizen
Route: huizermaatweg 360
Postcode: 1276LK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00

Recensies
Je kunt merken dat Chris een echte vakman is. Met passie zorgt hij altijd voor het optimale resultaat van mijn gebit. Hij is niet snel tevreden en gaat gedetailleerd te werk. Een kunstenaar op het gebied van tanden! Ik glimlach dankzij Chris zelfverzekerd en met trots.
Omdat ik duizelingen heb kan de stoel niet helemaal naar achter, Kim houdt daar altijd rekening mee, zo fijn! Ze is super vriendelijk, professioneel en luistert naar issues en komt met oplossingen. Erg fijn en ik ga altijd weer blij naar buiten
Geweldig geholpen en er is zoveel rekening gehouden met mijn angst. Heel erg blij mee en geen angst meer nu .
Fijne tandarts! Voel me er altijd op mijn gemak en ze leveren in mijn ervaring goede en adequate zorg waar nodig. Het enige nadeel wat ik heb ervaren is dat afspraken vrij geregeld worden gewijzigd om diverse redenen. Dit wordt wel bijtijds gemeld en er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden voor een nieuwe afspraak die ook past in mijn planning, maar liever zie ik natuurlijk de afspraak doorgaan zoals oorspronkelijk gepland. Toch 5 sterren omdat het belangrijkste van een tandartspraktijk hier gewoon heel goed is!
Tandarts Matthijs Slootmaekers heeft mij een prachtige nieuwe glimlach gegeven. Het behandeltraject ging in heel goed overleg en zijn perfectionisme heeft tot een boven verwachting mooi resultaat geleid. Hij is prettig in de omgang en gaat heel zorgvuldig te werk.
Prima, goede behandeling bij de mondhygiëniste. Verder nog niet zo veel ervaring andere behandelingen
Daniëlle is mijn tandarts heldin!! Ik had grote angst voor de tandarts en met geduld, luisterend oor, vriendelijkheid, kennis en vakbekwaamheid heeft ze me daar vanaf geholpen. Ben erg dankbaar en zeer tevreden over mijn tandarts.
Prima tandarts. Word al jaren fijn, goed en deskundig geholpen.
Zeer ervaren tandartsen en mondhygiënist op allerlei gebied van het gebit. Voor kinderen vriendelijk
Ik ben fantastisch geholpen, zeer kundig en geduldig. My nieuwe gebit ziet er prachtig uit. Dank jullie wel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid