facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondzorg Gieten

Mondzorg Gieten

Info

Mondzorg Gieten is een kleinschalige praktijk met een prettige, gemoedelijke sfeer. Onze medewerkers werken graag samen met u aan een gezond gebit!

Geschiedenis

Mondzorg Gieten is een kleinschalige praktijk met een prettige, gemoedelijke sfeer. Onze medewerkers werken graag samen met u aan een gezond gebit!



"Uw tandarts in GietenU bent van harte welkom in onze moderne praktijk gevestigd op Schoolstraat 13. Ons ervaren team staat dagelijks voor u en uw gezin klaar. U kunt rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijk kwaliteit, alles onder één dak.Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0592-262 844.Complete mondzorg bij Dental Clinics Gieten:- Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.- Professionele en moderne praktijk aan de Schoolstraat.- Ook voor o.a. implantaten en mondhygiëne.- Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.- U betaalt dus nooit meer dan nodig is.- 5 dagen per week geopend."
Adres: Schoolstraat 13, 9461 AA Gieten
Telefoonnummer: 0592 262 844
Stad: Gieten
Route: Schoolstraat 13
Postcode: 9461 AA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dental Clinics, Dental Clinics Rolde, Dental Clinics medewerkers, Tandartsen in Rolde, Tandarts Nederland, Dental Clinics hoofdkantoor, Tandarts Klazienaveen, Mondzorg Groningen
Recensies
Wij worden hier altijd fijn geholpen. en altijd vriendelijk. Ook met kinderen. Ze beglijden de kinderen ook goed door de behandeling heen. Door uit te leggen wat ze doen en door te luisteren wat de kinderen fijn vinden.
Ik ben geholpen door lucas , ben via via bij lucas gekomen met een slechte ervaringen met de tandarts. Maar lucas heeft een plan van aanpak gemaakt voor mij en mij er heel goed door heen geloosd. 12-07. Heeft lucas vier inplantaten bij mij geplaast was heel zenuwachtig maar naar vijf minuten heel relaxed in de behandel stoel gelegen. En heb nergens wat van vernomen. Contact met de cliënt en tandarts is uitstekend niet eerder mee gemaakt .Dental Clinics bedankt voor de goede service. Gr arnold bruins
Een hele fijne dental praktijk. Heel mooi en fris maar bovenal mensen met heel veel geduld.
Ik wist niet eens dat ze Anne heette, ze heeft zich niet eens voorgesteld..
De praktijk in Gieten voelt goed aan met vriendelijke medewerkers. Mijn tandarts is dhr. Lukas Alkema. . Altijd oog voor de patiënt zelf. Kundig en relaxed in de omgang. Ik verlaat de praktijk met een glimlach. Het valt altijd mee.
Zeer prettig geholpen. Vriendelijke medewerker. Hier krijg je geen angst voor. Ook de mondhygieniste is heel vriendelijk en vakkundig. Totaal geen pijnlijke gebit na de behandeling.
Ik kreeg hevige kiespijn in het weekend en ben hier fantastisch geholpen. Nogmaals heel veel dank.
Dit is de allerfijnste tandartspraktijk die ik ooit heb meegemaakt. Wat een fijne mensen. Stellen je op je gemak. Voor de kinderen is het ook echt een super praktijk. Allemaal super vriendelijk en aardig. Helemaal top.
Goede ervaringen met de kliniek. Ik kwam hier in 2019 voor het eerst na een nare ervaring met een tandarts. Het is voor mij een eindje rijden, maar tandarts Thomas Bode heeft mij toen, en nog steeds met veel zorg en kunde behandeld. Hij doet zijn werk duidelijk met plezier en weet je op je gemak te stellen. Een hele fijne tandarts en de assistentes zijn ook top!
Zeer fijne tandarts, zowel onze kinderen als wijzelf gaan hier met plezier lees: zonder tegenzin ; naartoe. Alles zeer netjes en professioneel, zowel de praktijk als het personeel. Erg blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid