facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondzorg Geldrop

Mondzorg Geldrop
"U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk Mondzorg Geldrop. Onze praktijk bestaat sinds 2010 overname praktijk van 1986. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Mondzorg Geldrop verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Implantologie /Kroon- en brugwerk / Bleken / Protheses.In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften en voor de kinderen wat speelgoed."
Adres: Stationsstraat 3 , Geldrop 5664 AP, NL
Telefoonnummer: 040 285 4966
Stad: Geldrop
Route: Stationsstraat 3
Postcode: 5664 AP



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Geldrop Stationsstraat, Mondzorg Geldrop review, Mondzorg Geldrop afspraak maken, Mondzorg Geldrop Tarieven, Kindertandarts Geldrop, Orthodontist Geldrop, Tandarts Schendstok, Oosteinde 1 Geldrop
Recensies
Veel verloop van tandartsen. Dames aan de balie niet discreet! Vanaf mijn 5 jaar bij deze praktijk, maar nu de overstap naar een andere praktijk! Na 40 jaar daar genoeg geld naar toe hebben gebracht ben ik helemaal klaar met deze onprofessionele praktijk!!!
Ik ben ontzettend "bang" voor de tandarts en moest 3 keer achter elkaar. Super lieve en kundige,geduldige tandarts Nadia, lieve assistente de eerste keer ik weet niet hoe ze heet, rossig lang haar ze wreef over mijn arm ter geruststelling. De laatste 2 keer was assistente Lana, die weet echt wat ze moest doen, een mooie samenwerking tussen Nadia en Lana. Het overgeven van materialen boven mijn gezicht was mooi te zien. Heel tevreden over eigenlijk alle tandartsen en assistentes daar.
Een aantal keer niet verschenen op mijn afspraak na hele duren behandelingen. Wel altijd keurig en op tijd betaald ook de consults die niet na gekomen waren. Vorige maand een nieuwe afspraak in laten plannen vanwege ellendig veel pijn door de mislukte behandeling. Moest 5 weken wachten. 3 dagen voor de afspraak krijg ik een telefoontje van de assistenten dat ze de afspraak geannuleerd hebben en dat ik uit geschreven werd omdat ik een aantal afspraken niet na gekomen was wel consult vergoed ik vroeger de manager die dat besloten had mij terug te laten bellen. Dit gebeurde vandaag. 7 dagen na mijn geannuleerd afspraak. Ik ben uitraard gelijk met mijn pijn klachten elders gegaan. En het was meer dan flink mis. Nu juridisch loket ingeschakeld. Heel erg verdrietig dit met name omdat blijkt verkeerde behandelingen uitgevoerd te zijn en achterwegen gelaten zijn. Was niet nodig volgens mondzorg Geldrop. Ga al mijn boven tanden verliezen hier door en ben net 36. Sarah Winter
Ik ben erg fijn geholpen door Nadia voor het trekken van een kies. Totaal geen pijn gehad ook niet in de dagen erna. Een topper, die niet wild aan de slag gaat, maar rekening houdt met de patient. Enige minpuntje is dat de behandeling bijna een uur duurde, i.p.v. de geplande 25 minuten. Maar dat kan ook aan mijn steeds afbrokkelende kies hebben gelegen.
Paar keer in heel korte tijd terug moeten komen. Begon met een gaatje, uiteindelijk wortelkanaalbehandeling nodig omdat gaatje toch te diep was. Na 1e wortelkanaalbehandeling, ontsteking in tand, 2e wortelkanaalbehandeling met tijdelijke vulling, ging weer pijn doen, terug om open te maken en te spoelen, weer tijdelijke vulling, terug voor definitieve vulling, maar was fout ingepland. 2 maanden daarna weer terug voor de definitieve vulling. Kan natuurlijk liggen aan complexiteit van de tand/wortel, maar waren wel heel veel bezoeken aan de tandarts….
Op controle geweest bij de tandarts doorgestuurd na mondhygiënist. Daar maar 20 minuten binnen geweest en toen een rekening gekregen voor een half uur. Zo ken ik ook me geld verdienen!!!!
Vlot geholpen door een voor mij nieuwe tandarts. Zag er een beetje tegen op.Maar hij heeft mij vlot en vriendelijk geholpen.Geen centje pijn
Slecht. Elke keer een andere tandarts en afspraken worden niet nagekomen.
Altijd een fijn en deskundig tandarst bezoek, je wordt op je gemak gesteld en alles wordt goed besproken voor een behendig dat is fijn. Ze houden rekening met angst enz.
Super fijne tandarts die me geholpen heeft ze stelde me volledig op mijn gemak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid