facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg

Info

Bij Mondzorg Culemborg in Culemborg zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!

Geschiedenis

Bij Mondzorg Culemborg in Culemborg zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!



"Bij Mondzorg Culemborg in Culemborg zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!Een gezellige 7 kamer praktijk waarbij de zorg voor onze patiënten centraal staat."

"Bij Mondzorg Culemborg in Culemborg zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!Een gezellige 7 kamer praktijk waarbij de zorg voor onze patiënten centraal staat."
Adres: De Raaf 13, 4102 DG Culemborg
Telefoonnummer: 0345 522 500
Stad: Culemborg
Route: De Raaf 13
Postcode: 4102 DG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Hele fijne tandarts! Bij mijn eerste afspraak aangegeven 4 jaar de tandarts te hebben vermeden en nu wat angstig te zijn, daar gingen ze met alle begrip mee om. Kwam vorig jaar en dit jaar weer bij Poppy Redenström terecht, die vriendelijk, rustig en vrolijk te werk gaat en goed uitlegt wat ze gaat doen en waarom. Ze waarschuwt op tijd als iets vervelend kan voelen of pijn kan doen en neemt de tijd om advies te geven hoe je je tanden het beste kunt verzorgen. Twee keer een fijne ervaring gehad, wat motiveert om gewoon steeds op controle te gaan! Latere toevoeging: de praktijk kan wat moeilijk te vinden zijn, het bevindt zich in het flatgebouw. Ingang en bel aan de voorkant waar je ook de appartementen in zou gaan. Eerste verdieping, bovenaan de trap links.
Na jaren niet met open mond te hebben durven lachen, toch naar mondzorg Culemborg gegaan en een behandeling onder narcose gehad. Dank aan het team mondzorg Culemborg voor de zeer prettige en rustige behandeling en met name Eline Veen voor het prachtige resultaat. Waarom niet tien jaar eerder gedaan. Voor een ieder die twijfelt niet twijfelen neem die stap je zal geen spijt krijgen
Ontzettend vriendelijk personeel en heel erg toegankelijk. Heel erg prettig hoe ze met ons als cliënten omgaan. Stellen mij erg gerust en op mijn gemak. Als je dan toch naar de tandarts moet, dan zou ik zeker hier een afspraak maken.
Een zeer professionele narcose tandarts behandeling Mondzorg Culemborg & NarcoDent Een hele ontspannen intake gesprek met een zeer professionele narcose tandarts: Eline Veen. Eline Veen heeft heel veel ervaring en begrip voor mensen die angst hebben voor tandartsen. Behandelingen onder narcose gedaan vanwege de angst. Pijnloze behandelingen met de grootste nazorg.
Dit zijn echt toppers rust en geduld ik ben zo blij dat ik weer een goede tandarts heb
Ik kwam bij tandarts Jeffrey Mesman terecht nadat ik steeds banger was geworden om naar een tandarts te gaan. Wat een verschil bracht hij mij. Aandacht, een check of het nog goed gaat, of ik ergens pijn had. Even een pauze tussendoor. Allemaal heel menselijke dingen en die had ik nodig om weer te durven gaan. Mijn gezin komt er inmiddels ook al jaren en als er een vervanger was, dan waren we ook daarover tevreden. Kortom een professionele praktijk met aandacht voor de patiënt, van de balie tot in de behandelkamer. Dank jullie wel en ga zo door.
Met knikkende knieën naar de afspraak ik wist van te voren bij wie Dat zou wel fijn zijn voor angstpatienten Ik dacht bij de mondhygieniste maar het was bij de preventie assistente Rosita Wat een super lieve vrouw, geruststellend en vertelde alles wat ze ging doen. De manier van haar doen en laten en praten is als prettiy ervaren en stelt je op je gemak Nam de tijd. Soms is de muziek net wat de overheersend te hard maar werkt ook wel afleidend Het ging super! Tot over enkele maanden weer
Fijne praktijk. Het was bijna een feestje om hier te komen in vergelijking met mijn oude tandarts. Fijn personeel aan de balie. Jeffrey is als tandarts rustig en ontspannen. Behandelingen verlopen altijd fijn.
Fijne tandarts, kom er al langere tijd. Kwaliteit is goed de mensen zijn aardig.
Tandarts Jeffrey helpt mij al jaren op een zeer professionele, zorgzame en invoelende manier waardoor ik met al een heel stuk minder angst naar de tandarts ga. Hij weet precies wat ik nodig heb om mij rustig te houden en mij gerust te stellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid