facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondzorg Clinics Breda

Mondzorg Clinics Breda
Adres: Academiesingel 25 , Breda 4811 AB, NL
Telefoonnummer: 076 711 0262
Stad: Breda
Route: Academiesingel 25
Postcode: 4811 AB



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Breda, Mondzorg Clinics Waalwijk, Mondzorg Clinics Den Bosch, Mondzorg Clinics Drunen, Mondzorg Clinics vacatures, Mondzorg Den Bosch, Tandarts afspraak maken, Tandjuweel tandarts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dudok Tandheelkundig Centrum Dudok Tandheelkundig Centrum 2 km Heel prettige tandartsenpraktijk. Ontspannen sfeer, spreekuren goed op tijd. Wordt al...
Recensies
Tandartsen spreken zeer gebrekkig Nederlands en moet altijd minimaal een half uur in de wachtkamer wachten tot ik geholpen wordt, terwijl ik gewoon een afspraak vroeg op de dag gepland heb staan. Daarnaast is er tijdens mijn vorige half-jaarlijkse ongeveer 10 seconden in mijn mond gekeken waarna er al werd geconstateerd dat alles prima was. Hoe is dit mogelijk in zo’n korte tijd? Bij andere praktijken nog nooit meegemaakt. Daarom de 1-sterren review.
Geen fijne ervaring met de baliemedewerkers. Na een mededeling aan mijn kant liet ze me niet meer praten en uitleggen, maar begon met verheffende stem aan een verhaal. Daarna maar overgestapt naar een andere tandarts.
Geen vriendelijke mensen, wordt niet eens hallo gezegd als je de behandelkamer binnenkomt en tijdens de behandeling wordt er niet gesproken en als er wordt gesproken in gebrekkig Nederlands. Ene keer is de mondhygienist in een andere kamer 30 min bezig, andere keer is een ander binnen 5 min klaar in de behandelruimte van de tandarts. Voelt echt niet goed.
Dit bedrijf is alleen maar gericht om zoveel mogelijk omzet te maken! Hierbij proberen ze mensen zoveel mogelijk geld afhandig te maken. Heb een behadeling ondergaan en moest daarna 600 euro betalen zonder overleg. Dezelfde behandeling ook 6 maanden daarvoor gehad in hun andere filiaal in 's-Hertogenbosch en moest toen 120 euro afrekenen. Gebeld was een foutje opnieuw factuur met 100 euro korting. Je ziet ook vaak in hun praktijk mensen die de taal niet machtig zijn en die worden ook opgelicht waar ze bij staan. Advies ga naar een andere praktijk!!
Spelen een spelletje met hun cliënten! Het lijkt wel of deze mensen hun filialen draaien enkel om zoveel mogelijk omzet te draaien. De organisatoren misbruiken de kennis van goede tandartsen die onze taal niet machtig zijn. Mijn advies kies een andere tandarts!
Veel te commercieel, willen "gaatjes" vullen die er niet zijn. Gelukkig vertrouwde ik het zelf niet en ben ik op zoek gegaan naar een andere tandarts die mij dus vertelde dat ik geen gaatjes heb. Daarnaast heeft de Vlaamse mondhygiënist moeite met grenzen en doen ze alsof je gek bent wanneer je geen verdoving wilt.
Ik beveel parodontologie ten zeerste aan.
Hele mooie nieuwe praktijk met een tandarts die echt de tijd neemt. Receptioniste is ook erg vriendelijk. Midden in de stad!
Organisatie. Geef ik een 6. Tandarts naam vergeten ..was een Belgische. geef ik een 9
Heel slecht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid