facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondo Verde

Mondo Verde
"Park voor jong en oud met dieren, tuinen en attracties"
Adres: Groene Wereld 10 , Landgraaf 6372 PW, NL
Telefoonnummer: 045 535 0161
Stad: Landgraaf
Route: Groene Wereld 10
Postcode: 6372 PW



op zoek naar gerelateerd: mondo verde restaurant, mondo verde prijzen 2018, mondo verde openingstijden, mondo verde korting, mondo verde entreeprijs, mondo verde adres, mondo verde groupon, mondo verde review
Recensies
Gaaf park, leuke actie via social deal, makkelijk te vinden, goede parkeerplaatsen, makkelijk begaanbaar en te lopen. Park is groot, plattegrond kost €2. Het lukt ook makkelijk om zonder rond te lopen. All you can eat is redelijk, is massa productie dus niet per se hoge kwaliteit. Bij de pannenkoeken was het zo druk dat we niet in de rij zijn gaan staan. Meeste drankjes, snoep, ijs etc moet je voor bij betalen niet per se heel duur naar onze mening. De dieren zijn leuk, de tuinen mooi aangelegd en de attracties zijn ook top. Toiletten zijn redelijk schoon. Personeel is wat onvriendelijk maar gezien hoe de meeste mensen reageren op zoveel mogelijk etenvoordringen, graaien etc is dat niet onlogisch. Via social deal €17,95 pp betaald, parkeren is 7,50. Honden niet toegestaan. De vijvertjes/stilstaande watertjes stonken wel erg.
Super mooi uitgebreid park. Met prachtig aangelegde en onderhouden tuinen! Prachtige dieren, leuke attracties waar ze voor de verandering, onder begeleiding, bijna overal in mogen en een heerlijk waterpark om achteraf lekker in af te koelen! Wel beetje jammer dat het all inclusive zegt te zijn en je moet bijbetalen voor friet/snacks en ijsjes. Lees de all inclusive dus goed door!
We vonden het een heel mooi park. Prachtige tuinen en mooi dierenpark. De attracties waren oud en meer een soort kermis idee, als je daarvoor komt zou ik dit park overslaan. Persoonlijk van de attracties waren heel streng en niet kindvriendelijk. We waren met de rolstoel en dat was hier een behoorlijke uitdaging, paden lopen steil omhoog, slechte route aanduiding, bijna overal kom je uit bij een pad met grind en kan je weer helemaal terug lopen. Volgens de looproute mis je de helft, je hebt echt een kaart nodig. Wij waren erg blij dat elk gerecht een vegetarisch alternatief had. We vonden de soep, pasta, rijst en pannenkoeken erg lekker. De broodjes waren gewoon droge bolletjes met beleg. Er zat dan boter op maar een klein plekje, was niet zo lekker dus hadden we het maar in de soep gedoopt. Bij het kraampje van de pannenkoeken moest je een half uur wachten, zonde van de tijd. Bij het eten was overal vriendelijk personeel. Ook hier staan geen bordjes met wat nou all-inclusief is en wat niet. Je moet het zelf vragen. Ik zou dit park niet aanbevelen aan mensen die slecht ter been zijn of met de rolstoel. Scootmobiel zou wel prima kunnen.
Wij waren hier op een warme dag in juni, 33 graden, dus we hadden zwemkleding en handdoeken bij voor de kinderen. Handig: er zijn kleedkamers bij het zwembad. Je loopt wel wat verloren omdat de wegwijzering slecht is. In het All-in concept zit niet heel veel, maar de belegde broodjes, de soep en de rijst met kip waren wel lekker. De ranja voor de kinderen is suikervrij. Dat vind ik goed. Het personeel in het park was niet allemaal even vrolijk/aardig. Veel spraken er ook geen Nederlands of gebrekkig Engels. De attracties zoals de boomstammetjes moest per 2 personen per bootje, anders zou er storing komen. Hierdoor moesten we lang wachten. Dit was ook bij de ronddraaiende karretjes achtbaan. Daar werden vaak meer dan 8 zitplaatsen niet benut omdat men er ook bang was voor storing. Dit zorgde voor frustratie in de rij, wat ook wel kan komen door de extreme hitte. De waterglijbanen waren op deze warme dag echt een verademing. Klein, maar heel leuk voor de kinderen. Veel zitplaatsen en ligplaatsen maar wel heel weinig schaduw plekken. De tuinen zijn wel mooi aangelegd.
Laten we positief beginnen. Het botanische deel van dit park ligt er vrijwel piekfijn bij op een dode duif midden op het wandelpad na, en die lag er zo te zien al enkele dagen... Er worden een aantal zeldzamere diersoorten gehouden wat het park eventueel het bezoeken waard maakt, als je korting zou hebben. De hoge inkomprijs weegt niet af voor het aanbod dat je krijgt, ook niet met het weinig smakende eten dat je er gratis bij krijgt. Dieren worden vaak klein gehouden, er wordt volop met ondersoort onzuivere tijgers gekweekt en daar lijkt het park heel trots op. Een leeuw zat achter de schermen in een klein separatieverblijf, hoogstens 30m2 buitenruimte. Een eenzame, gekortwiekte grijze roodstaart in de tropenhal in een verouderd verblijf, in dezelfde stijl zagen 2 groenvleugel ara's. De zeer aanwezige, lelijke afrasteringen bij de roofdierverblijven, inspiratieloze verblijfsinrichting en weinig enthousiast personeel zorgt er helaas voor dat we dit park de eerst 10 jaar geen herbezoek zullen brengen helaas... Laten we met een positieve noot eindigen: de roodstaart raafkaketoes waren een aangename verrassing voor mij.
Het eten en drinken wat je onbeperkt mag valt tegen. Drank limonade uit automaat erg aangelengt haast geen smaak en koffie slap chocolademelk gaat wel behalve in eetgelegenheid in Spanje daar ook teveel aangelengt. Friet moet je betalen klein beetje voor 1 euro. Rijst met kip-kerrie smaakt wel maar weinig kip in de kerrie saus. Wij waren er het laatst in mei 2015. Het park is uitgebreid met atrakties voor kinderen wat er voor zorgt dat zij het ook leuk vinden in Mondo Verde. Ook meer dieren om te zien. Waterpartijen vaak vervuild door draadalg wat toch makkelijk te verwijderen is maakt een onverzorgde indruk. In de jungle zijn de planten erg stoffig. Een goede sproeibeurt zou helpen het er allemaal frisser uit te laten zien. Nu maakt het een schamele indruk wat jammer is van de mooie opzet van de jungle. Verder is het een mooie plek om te vertoeven.
Mondo Verde is een mooi park waar je heel veel kunt doen. Wij hebben vooral de tuinen en dieren bekeken, en goed gebruik gemaakt van het all you can eat arrangement. Het park zit heel leuk in elkaar omdat als je de route volgt, je dieren, beelden en restaurants afwisseld waardoor je altijd wel iets te doen/ te zien hebt. Ook voor kleine kinderen is het leuk, omdat er achtbanen, een schommelschip en een waterspeeltuin zijn. De prijs/kwaliteitverhouding is erg goed omdat je voor ongeveer 2 tientjes per persoon een hele dag zoet bent met oneindig eten! Doordat het een goedkoop uitje is, is het er wel redelijk druk en zijn er ook wel veel rijen bij de attracties, al vallen de rijen niet te vergelijken met die van bijvoorbeeld de efteling.
Wij zijn afgelopen dinsdag geweest we kwamen om 10uur aangereden. Bij aankomst stond er al een ontzettend lange rij. Wij zijn netjes aangesloten aan de rij. We hebben hier 1,5 uur gewacht tot we uiteindelijk binnen waren. Mensen liepen allemaal voorbij om in een andere rij te gaan staan 'voor online tickets' volgens hen. Wij konden helaas daar niet gaan staan ondanks we wel ook tickets online gekocht hadden. Maar een rolstoel bij hadden en dus een kaartje nodig hadden voor de rolstoel. De rij van de ingang was slecht geregeld waardoor er veel irritatie ontstond door ons en mensen om ons heen. We hadden kleine kinderen bij die kunnen echt niet zo lang wachten tot ze een park binnen kunnen.. Schandalig slecht is dit.!!! Dan wil je om 17. 31 nog net de boomstammetjes in gaan maar die zijn stipt 17.30 u gesloten en we mochten er niet meer door.. Daarna bij de zweefmolen. Kon mijn dochter er niet meer in omdat alle dubbele stoelen bezet waren dus ging terug in de rij staan met begeleiding. Was ze eindelijk weer aan de beurt zei de mevrouw dat hij nu gesloten is dus wederom weer een huilend kind. Dit park was een en al teleurstelling voor onze kinderen.
Heel veel van zijn glorie verloren. Beelden die stuk zijn, afgebladderde verf, wat kapot is blijft kapot, ook na ettelijke jaren. We zijn er nu 4 keer geweest maar het zal de laatste keer geweest zijn. Ze maken reclame voor hun all you can eat maar ga je rond de middag is alles al weg en er was echt geen volk toen wij er waren, wat moet dit op een drukke dag zijn?
Je moet geen efteling verwachten maar daar is de prijs ook niet naar. Op zich mooi park met mooie tuinen. De attracties zijn wat gericht op de kleinere kinderen en voor hen dan zeker ook een leuk park. De waterspeeltuin was nog niet open maar zag er zeker heel vermakelijk uit. Het veelal inbegrepen eten is redelijk te doen. Ook hierbij moet je uiteraard geen restaurantkwaliteit verwachten. Al met al zeker de moeite om een keer te gaan kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid