facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondhygiënepraktijk Wierden

Mondhygiënepraktijk Wierden

Info

Mondhygiënepraktijk Wierden



"Mondhygiënepraktijk Wierden is een frisse eigentijdse praktijk waarin kwaliteit voorop staat en waarin we met veel plezier samen met u werken aan uw mondgezondheid. Het team van Mondhygiënepraktijk Wierden heeft ervaring op top-niveau en is opleider en coach voor andere mondhygiënisten. Wij hebben aandacht voor de mens achter de patiënt en nemen ruim de tijd voor u. Vanuit onze persoonlijke drive geven wij u altijd net dat beetje extra zorg, advies en persoonlijke aandacht. Voor een bezoek aan onze praktijk heeft u geen verwijzing nodig van uw tandarts. Uiteraard werken we wel in goed overleg met hem/haar samen. Naast de reguliere behandelingen zijn biologische behandelingen bij ons ook mogelijk. Wij zijn gediplomeerd lid van de NVBT."
Adres: Bongerd 8, 7642DA Wierden
Telefoonnummer: 06-42304566
Stad: Wierden
Route: Bongerd 8
Postcode: 7642DA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartsenpraktijk Seleman Tandartsenpraktijk Seleman 199 meter Afgelopen weekend ben ik hier keurig geholpen aan mijn kiespijn. Heerlijk om weer pij...
Recensies
Nette en schone praktijk, maar de service is zeer matig. Ik kwam daar aan en de vrouw die mij geholpen had is meerdere keren weggelopen om te bellen met de bank. Ik heb denk ik een uur daar gelegen, waarvan ik maximaal 15 minuten echt geholpen ben. Elke keer dat we bezig of in gesprek waren, liep ze weg om te bellen met de bank.
Vandaag voor de eerste keer bij Marloes van mondhygiëne Wierden geweest. Zeer vriendelijk en kundig personeel, je voelt je daar binnen 5 minuten thuis en ze nemen alle tijd voor je. Wat ik verder zelf erg fijn vind is dat het kleinschalig en persoonlijk is.
Vandaag voor het eerst bij Loes geweest voor een gebitsreiniging. Wat een mooie, schone en professionele praktijk. Ze komt heel kundig over en is daarnaast ook nog een leuke, positieve gezellige vrouw. Ik kom zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid