facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondheelkunde Groenlo

Mondheelkunde Groenlo

Info

Mondheelkunde Groenlo is dé tandartspraktijk waar u terecht kunt voor uw complete mondzorg.

Geschiedenis


Contactgegevens Mondheelkunde Groenlo

Lievelderstraat 31, 7141 BJ Groenlo
T 0544 – 84 2881

E [email protected]


Spoedgevallen buiten praktijkuren.

Wij zijn aangesloten bij de spoedgevallendienst voor tandartsen uit Oost-Gelre.

Bel met: 05 44 – 46 61 49.

Hartelijk welkom bij Mondheelkunde Groenlo

“Kom als een vreemde, vertrek als een vriend!”

Wij proberen met iedere patiënt een persoonlijke band op te bouwen. Ons doel is niet alleen het behoud en herstel van uw mond en gebit, maar ook uw tevredenheid.

De basis van ons behandelconcept is ‘uw vertrouwen in ons kunnen’. Dat bereiken wij door eerlijkheid en openheid naar elkaar. Wij onderscheiden ons door onze nauwkeurige werkwijze zonder tijdsdruk, oog voor detail en esthetiek, compromisloze hygiëne en onvoorwaardelijke inzet.

Mondheelkunde Groenlo is dé tandartspraktijk waar u terecht kunt voor uw complete mondzorg.



"Mondheelkunde Groenlo is dé tandartspraktijk waar u terecht kunt voor uw complete mondzorg."
Adres: Lievelderstraat 31, 7141 BJ Groenlo
Telefoonnummer: 0544842881
Stad: Groenlo
Route: Lievelderstraat 31
Postcode: 7141 BJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mondheelkunde groenlo facebook, Spoed tandarts Groenlo, Tandarts Boland
Recensies
Ik waardeer mijn tandarts en zijn team enorm vanwege de gemoedelijke sfeer, uitstekende communicatie en uitgebreide service. De praktijk straalt professionaliteit uit en het team is betrokken en neemt de tijd om vragen en zorgen te beantwoorden. Ik voel me altijd op mijn gemak en beveel deze praktijk ten zeerste aan. Ik ben ontzettend tevreden met de nieuwe brug die mijn tandarts vorige week heeft gemaakt. De brug ziet er fantastisch uit en past perfect in mijn mond. Ik kan nu weer zonder problemen eten en praten. De tandarts heeft uitstekend werk geleverd en ik ben erg blij met het resultaat..
Zeer fijne tandarts. Altijd heel bang geweest voor de tandarts vanaf het moment dat ik bij mondheelkunde groenlo ben niet meer ga trouw naar de afspraken. Ze zijn fijn in de communicatie en ze zijn heel vriendelijk. Ze werken hygiënisch. Ze overleggen alles met je. Als je met spoed geholpen moet worden kun je vaak dezelfde dag nog terecht. Ik raad deze tandarts zeker aan.
Ik heb bij deze horror tandarts gezeten helaas. Ik ben 32 jaar en nog nooit bang geweest voor de tandarts maar sinds ik bij tandheelkunde groenlo terecht kwam bouwde ik een angst op. Zij heeft mij meerdere tanden gesloopt door gewoon weg slechte vullingen te zetten en dan in de hoop dat je uit eindelijk voor een kroon zou moeten gaan omdat je tand niet meer te redden is. Ik ben daar ook 2 kiezen kwijt geraakt doordat zij slecht en te laat gehandeld heeft. Ik zou dus ook iedereen afraden om bij deze tandarts je gebit te laten doen.
Over deze tandarts ben ik erg tevreden, ze is gedreven en wil goed werk leveren. Er is altijd rechtstreeks contact mogelijk en met haar kan ik mijn wensen overleggen. Erg blij met deze tandarts en haar team.
Professionele en aardige tandarts en hele fijne team. Ben angst patiënt met mijn 5 jarige dochter. Tevreden met de behandeling. Mijn dochter gaat nu met plezier naar tandarts en dat maakt me blij.
Ik begrijp de slechte beoordelingen niet ze werken juist super goed en als je pijn hebt en belt mag je meteen komen de vorige tandarts nam de telefoon niet eens op als het vrijdag is en als ze spoed dienst hadden schepen ze je ook af of namen ze nooit op hier word je altijd geholpen en als ze je niet kon helpen zoekt ze zelf een kaakchirurg die me snel van de pijn afhelpt dus van mij een dikke vette 10 verdienen ze
Als het kon 10 sterren voor deze tandarts, de mondhygiënisten en assistentes! Ze zijn hier kundig, vriendelijk, duidelijk over de behandeling en de mogelijlheden. Ik ben hier vanochtend geweest en kan weer breeduit lachen, bedankt daarvoor! Nicoline
Aanrader voor nieuwe patiënten. Werkt secuur. Je kunt er snel terecht. Rustgevende omgeving. Deskundige tandarts. Betrokken.
Voor het eerst een tandarts die je niet als een nummertje behandeld. Kent je bij voornaam en doet alles in overleg. Zeer tevreden.
Wat is dit een fijne tandarts, neemt je mee in de behandeling. Alles word netjes uitgelegd. Ik heb weer vertrouwen in de tandarts. Kan me dus ook niet vinden in de slechte reviews.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid