facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mondharmonicawinkel.nl

Mondharmonicawinkel.nl

Info

Gespecialiseerd in mondharmonica's, bluesharps, chromaten etc.

Adres: Kerkplein 12, 6581AC Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031-24-3584196
Stad: Malden
Route: Kerkplein 12
Postcode: 6581AC



op zoek naar gerelateerd: Mondharmonica bestellen, Seydel mondharmonica, Harmonica Factory, Professionele mondharmonica, Mondharmonica graveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kuik Accordeons Kuik Accordeons 0 meter Geweldig mooi en goed ook dat bandje wat er speelde
Recensies
Mijn man heeft iets meer dan drie weken geleden een mondharmonica besteld bij deze winkel. Braaf betaald en niets ontvangen. Tot onze verbijstering is per 9 maart de website gestopt en is ieder contact ogenschijnlijk onmogelijk behalve als mijn man in een e-mail zegt aangifte van oplichting te zullen doen. De eigenaar zegt dat de zaak failliet is maar het faillissement is niet te vinden in het faillissementsregister. De eigenaar vertelt ook niet wie de curator is. Mijn man heeft de fabrikant van de bestelde mondharmonica, Seydel, gebeld en gevraagd of zijn mondharminica door de winkel besteld was bij hun. Dat was niet het geval. Het heeft er veel van dat we hier te maken hebben met een heel onhandige zakenman die mensen geld afhandig heeft gemaakt. Dat heet oplichting.
Zeven weken geleden een bestelling gedaan en betaald. In de shop was de voorraadpositie groen dus ik verwachtte de harmonica nog dezelfde week binnen te hebben. Orderbevestiging gekregen. Betalingsbevestiging gekregen. Daarna was het complete radiostilte. Na drie weken proberen eindelijk antwoord dat de harmonica binnen een week geleverd zou worden. Mooi niet dus. Nu zeven weken verder en een bericht gestuurd waarvan ik de inhoud liever niet vertel mijn geld teruggestort gekregen. Gelukkig want ik dacht het kwijt te zijn. Deze winkel heeft zijn voorraadposities niet op orde. Reageert niet of nauwelijks op mails. Neemt de telefoon nooit op. Komt zijn afspraken niet na. Wees gewaarschuwd als U met deze winkel in zee gaat.
Op 1 maart 2018 een bestelling gedaan en betaald. De mondharmonica was aanwezig en het tasje ervoor ook. Ik was in de veronderstelling dat ik de mondharmonica snel zo krijgen. Bestelnummer en klantnummer en datum van 1 maart 2018. Bestelgegevens : Seydel concerto solo in D met riemtasje totaalbedrag en volgens de gegevens betaald om 12.30uur. Daarna niets meer gehoord. Diverse keren gebeld, maar er werd niet opgenomen. Afgelopen zaterdag weer geprobeerd contact te krijgen en er kwam een mail naar voren: "Per direct, 09-03-2018 zijn wij genoodzaakt deze online winkel wegens omstandigheden te sluiten, wij zullen z.s.m. en met enkele dagen alle mail en vragen beantwoorden en u verder op de hoogte houden! Onze excuses hiervoor". Krijg ik mijn geld wel terug? Oplichting! Kijk uit, bestel niet bij deze winkel!
Inmiddels een maand geleden heb ik een bestelling geplaatst bij mondharmonicawinkel.nl en nog steeds niets ontvangen. Ik heb een aantal maal telefonisch contact gezocht, maar de telefoon wordt nooit opgenomen. Op e-mails wordt soms met een vage belofte gereageerd. Pas dus op met bestellingen. Mondharmonicawinkel.nl is een zeer onbetrouwbaar bedrijf!
Geweldige service! Voor een kerstkado kocht ik een Lee Oskar bluesharp, gek genoeg zaten de platen verkeerd om gemonteerd, hilarisch. Was blij dat ik het had gezien voordat ik het in kerstpapier had ingepakt en met een schroevendraaiertje was het euvel snel verholpen. Op de mail die ik vervolgens stuurde kreeg ik direct antwoord met excuses en de belofte dat de mondharmonica winkel hier op een later moment nog op terug zou komen. Gister kreeg ik per post een mini-hohner met een persoonlijk briefje erbij. Wat ontzettend hartelijk, dank je wel, Henk Kuik, tot de volgende keer.
Opgepast wat je daar koopt. Ik heb een amp Soulblower gekocht vorig jaar. De afbeelding op de website zag je een vernieuwde versie van de Soulblower met de vermelding kabel met transformator. Wat heb verkregen een oudere versie met andere knoppen en ander handvat en geen kabel. Daar heb ik een mail voor gestuurd en als antwoord heb ik gekregen "Ik snap het niet ik zal het eens nakijken. Daarna nooit nog een antwoord verkregen. Ik speel 32 jaar mondharmonica en dat is de eerste keer dat ik online iets heb gekocht. Ik ga gewoon op een ander iets halen, deze harmonicashop is van een bedrieger!
Zeer tevreden over de winkel, Online bestelling geplaatst helaas ging het met de post niet helemaal kan gebeuren. de serves van mondharmonica winkel was heel goed. Heb als nog mijn bestelling mogen ontvangen.
Bestelling gedaan, betaald, maar wordt niet geleverd. Pp e-mails wordt er niet gereageerd, telefonisch contact opnemen kan al evenmin. Zit nu al twee weken te wachten op mijn bestelling. Oplichting! Wees voorzichtig als u bestelt bij deze winkel!
Pas hier op. Mondharmonica's worden in de winkel door klanten getest, vervolgens in doos gestopt en als nieuw verkocht. Je weet niet precies wat je in huis haalt, retourneren kan niet uit hygiënisch oogpunt. Maar wel je klanten in de winkel laten spelen.. Heel bijzonder.
Heb goede ervaringen met het advies en leveren van 1x hohner en 1x seydel mondharmonica . Tel.onderhoud was prettig en kennis van zaken sprak mij aan,deskundig en professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid