facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monalisa Weesp

Monalisa Weesp

Info

Op deze pagina vind je foto's van je bezoek aan ons restaurant ook vind je hier de nieuwe gerechten en de laatste aanbiedingen.

Adres: herensingel 314, 1382 VW Weesp
Telefoonnummer: 0294431617
Stad: Weesp
Route: herensingel 314
Postcode: 1382 VW


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 23:00
Dinsdag: 15:00 - 23:00
Woensdag: 15:00 - 23:00
Donderdag: 15:00 - 23:00
Vrijdag: 15:00 - 23:00
Zaterdag: 15:00 - 23:00
Zondag: 15:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Passata Passata 372 meter Heerlijke pasta, comfortabele omgeving en vriendelijk personeel! We bestelden een sp...
Benissimo Weesp Benissimo Weesp 388 meter 2 uur moeten wachten op koude smerige pizza's. Had een 4 kazen moeten zijn. En als je...
La Base La Base 398 meter Afgelopen week met een groep La Base bezocht. We hadden helaas niet zo lang de tijd,...
Restaurant Selene Weesp Restaurant Selene Weesp 402 meter Wij komen hier al 30 jaar en nog altijd even goed. Zou graag je bord aflikken. Uitbat...
Spizzi&Co Spizzi&Co 520 meter Vertaald door Google Familie, gepassioneerd en met veel handmatige vaardigheden. Een ...
Recensies
Vandaag 2 pizza's besteld. Vanwege actie. Om 18 uur de bestelling gedaan. Kon toen alleen de keuze maken om 18.45 de pizza's te bezorgen. Wat ik al lang vond maar goed. Uiteindelijk om 19. 15 nog geen pizza's dus maar gaan halen... Stond de bezorger nog voor de deur. Dus van de bezorger overgenomen. Meer dan een excuses kreeg niet. Vind dat wel schandalig. Pizza's zijn top maar bezorgen doe ik zeker niet meer!
Vond Mona Lisa voorheen super, maar de laatste tijd: slappe friet, ondergemiddeld vlees, late en onvolledige bezorging. Hoop dat ze terugdraaien wat ze veranderd hebben.
Altijd op tijd en klantvriendelijk, als er iets niet op voorraad is wordt je netjes gebeld en krijg je iets anders voor dezelfde prijs uiteraard..
Het ene gerecht was erg goed! Het andere gerecht helaas erg slecht.
Heerlijke pizza en op tijd bezorgd.
De kipschnitsel is helemaal super
Spareribs was oud
My favorite place for home delivery ordering ribs. Always the same 'off the bone' good quality ribs and delicious made in the oven fries. Vertaald door Google Mijn favoriete plek voor het bestellen van ribben aan huis. Altijd dezelfde 'off the bone' spareribs van goede kwaliteit en heerlijk gemaakt in de ovenfriet.
Delicious food, good service and cosy Vertaald door Google Heerlijk eten, goede service en gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid