facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mona Lisa Grill-room Pizzeria

Adres: Dorpsstraat 8a, 3931EG Woudenberg
Telefoonnummer: 033-2865306
Stad: Woudenberg
Route: Dorpsstraat 8a
Postcode: 3931EG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bella Roma Bella Roma 68 meter
Recensies
Erg lekker gegeten! Friet was lekker en stevig. Spareribs viel het vlees zo van het bot
Afhalen prima, daar eten is niet gezellig, meer een kantine sfeer. Door personeelsgebrek duurt het wat lang voordat je je bestelling hebt dus ter plekke wachten is geen aanrader. Eten was goed.Eten: 4/5
Duurde wat langer dan ik had gewild, maar heerlijk gegeten!!! Enorm grote porties voor de prijs. De frieten waren fantastisch.
Beste klant, Na 2 uur is mijn bestelling helaas nog niet gearriveerd. Dit is al de tweede keer dat dit gebeurd. Vorige keer was het eten ook nog koud. Matige prijs kwaliteit verhouding. Edit: het is ondertussen 3 uur
17.10 besteld, om 19.15 de pizza is de pizza geleverd. Vervolgens twee pizza's met rauwe groenten, een verbrande pizza, een verkeerd belegde pizza. De andere 3 pizza's waren gelukkig wel gewoon goed en lekker. Toen wij hierover belden werden wij niet volledig serieus genomen. Uiteindelijk twee nieuwe pizza's en missende patat gekregen. Leuk gebaar maar dekt voor ons gevoel niet de schade na 2 uur wachten op teleurstelling. De bezorger was netjes en beleeft en stond ons netjes te woord.
Gisteren 4 pizza's besteld, zou 30 min duren. 50 min later gebeld, antwoord was dat er een grote bestelling tussendoor gekomen was!! Zou nóg 30 min moeten wachten! Laat maar zitten, dit is al de 3e keer dat het mis gaat. Wij bestellen daar niet meer. Dit is een hele slechte zaak als je zo met klanten omgaat.
Waardeloze tent. Meerder keren was het bestelde eten niet compleet of verkeerd klaar gemaakt. Eenvoudige bestelling kan je dik 1,5 uur op wachten. Fantastisch als je kinderen hebt. Als je belt waar het blijft krijg je het standaard antwoord dat ze er mee bezig zijn.
Eerder wel eens afgehaald. Was op zich best oke. Nu 3 pizza's laten bezorgen maar dat was deze keer oprecht kansloos. Veel te zout, veel te slap, lauw en laat bezorgd. Dat op een dinsdagavond. Jammer.
Zojuist een pasta quarto formagi met roomsaus besteld. Op tijd ontvangen echter er zat 0 kaas in, alleen pasta met roomsaus. Gebeld, er werd echter ontkent en niets opgelost. Kansloos, ik bestel hier nooit meer!!
Waardeloze service. Zegt toe binnen 30 tot 45 minuten pizza te leveren. Na bijna 1,5 uur nogmaals gebeld. Pizza’s moeten de oven nog in. Zeer klantonvriendelijke kok die de klant liever kwijt is…
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Mona Lisa Grill-room Pizzeria met het openbaar vervoer


Woudenberg, De Poort 130 meter
280
298
680
683
80
82
Woudenberg, De Poort 130 meter
280
298
680
683
80
82
Woudenberg, Laanzicht 380 meter
280
680
80
82
Woudenberg, Laanzicht 390 meter
280
680
80
82

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid