facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MoMo Fotografie

MoMo Fotografie

Info

Dé fotograaf in Utrecht en omstreken voor het vastleggen van Mooie Momenten.



"MoMo Fotografie legt Mooie Momenten vast op een ongedwongen en spontane manier. Denk bij Mooie Momenten niet alleen aan grote dingen als je bruiloft, je zwangerschap of je pasgeboren kindje, maar ook aan bijvoorbeeld een gezellige wandeling door het bos, lekker uitwaaien op het strand, picknicken in het park, spelen met je kinderen in de speeltuin, of gewoon lekker thuis. Deze Mooie Momenten kan je beleven met je geliefde, je gezin, je hele familie, maar ook met vrienden en vriendinnen.Ook voor zakelijke fotografie kan je bij MoMo Fotografie terecht."
Adres: Sparrendaal 4, 3452 LJ Vleuten
Telefoonnummer: 0655303719
Stad: Vleuten
Route: Sparrendaal 4
Postcode: 3452 LJ



op zoek naar gerelateerd: Fotograaf Utrecht familie, Moniek van Selm, Oh beautiful World, Kinderfotograaf Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ProBeeld ProBeeld 145 meter Technisch, creatief en met zijn no nonsens instelling helpt Ton een ieder om wensen o...
Bgrafic Bgrafic 568 meter Grafische dienstverlening. Vormgeving, DTP en Fotografie.
Dianne Mathieu Fotografie Dianne Mathieu Fotografie 943 meter Wij hebben een leuke fotoshoot gedaan bij Dianne. De afspraak was snel gemaakt en tij...
Recensies
De perfecte aanvulling op onze bruiloft! Nienke heeft de sfeer van deze dag zó goed weten vast te leggen dat het zien van de foto’s niet alleen ons, maar ook onze gasten weer opnieuw ontroerd!
Paar weken geleden familiefoto's laten maken door Nienke en we zijn blij verrast met het mooie resultaat. Tijdens de shoot is Nienke erg vriendelijk, meedenkend en heel goed met kleine kinderen. De foto's kregen we uiteindelijk ook erg snel en iedereen van onze familie was onder de indruk van het resultaat. Nienke weet een fijne informele sfeer te creëren en heeft goede manieren om spontane foto's te krijgen in plaats van standaard poseringsfoto's:
Nienke heeft ontzettend mooie foto's gemaakt bij onze familieshoot. We waren met een grote groep 10 volwassenen en 4 jonge kinderen, maar het resultaat is een mooie balans van groepsfoto's, losse gezinnen, stellen, grootouders met kleinkinderen, etc. De foto's zijn zowel geposeerd als spontaan, wat zorgt voor een leuke mix. Er was veel ruimte voor eigen wensen en inbreng, maar ook goede input van Nienke! Bovendien was het contact met Nienke prettig en kregen we de ruime selectie al snel opgestuurd. We zouden MoMoFotografie zeker nog eens vragen voor een bijzonder fotomoment.
Nienke heeft fantastische foto’s gemaakt van ons gezin en zwangere buik. Heel erg blij mee!!
We hebben een hele mooie fotoshoot mogen krijgen van ons pasgeboren zoontje. Foto’s zijn heel helder en Nienke weet de mooie momenten uitstekend vast te leggen! De fotoshoot zelf ging zeer ontspannen en natuurlijk.
Ondanks dat onze dochter niet in haar beste humeur was vanwege een doorkomend tandje en onze zoon aan het stuiteren was, zijn wij onwijs blij met het resultaat! Heel fijn en leuk hoe Nienke de fotoshoot aanpakte, we hebben met z'n allen genoten. Door de speelse insteek zijn het geen statistische/gemaakte foto's geworden maar beelden die mooie herinneringen vormen en waarvan wij blij worden om naar te kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid